Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtMartien Dobber van BDO Alkmaar opent kaasmarktOp vrijdag 20 juni luidt Martien Dobber om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hij doet dit samen met Richard van Leersum, Otto van Blaricum en Hans Aardenburg. Voorafgaand aan de opening worden de heren door burgemeester Piet Bruinooge ontvangen in het stadhuis.
lees meer....De Let-s DO Award - MKB: DO mee!Welke Alkmaarse ondernemer is het meest vernieuwend op het gebied van duurzaamheid? De gemeente Alkmaar en het regionale business netwerk DOinNWH organiseren dit jaar voor de tweede keer de Let-s DO-award, een prijs voor de meest succesvolle duurzame innovatie bij het MKB. Ondernemers uit Noordwest-Holland kunnen zich tot 20 augustus aanmelden voor de award.
lees meer....Noord-Holland-Noord lanceert camperkaart en jachthavenkaartNoord-Holland-Noord investeert in toerisme door de regio te promoten als aantrekkelijk vaargebied en camperbestemming. Hiervoor worden twee unieke kaarten ontwikkeld: de camperkaart en de jachthavenkaart, die een overzicht bieden van locaties en toeristische highlights van Noord-Holland. Deze kaarten zijn een primeur voor Nederland.
lees meer....Sportcluster Westrand van start!De Erven Molenaar hebben beroep aangetekend tegen het bestemmingsplan Westrand Zuid. Daarnaast hebben zij een voorlopige voorziening gevraagd, waardoor het bestemmingsplan werd geschorst. De zitting bij de Raad van State stond vandaag 17 juni 2014 gepland. Een uur voor de zitting besloten de Erven Molenaar hun verzoek om de voorlopige voorziening in te trekken. Hiermee is het bestemmingsplan Westrand Zuid vandaag in werking getreden.
lees meer....Ja, ik wil op 15-05-2015 in AlkmaarTrouwen op 15-5-2015 in het stadhuis van Alkmaar: een prachtige wens van vele bruidsparen. Deze dag valt volgend jaar echter op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dat is een verplichte vrije dag voor gemeenteambtenaren. Om die reden zijn de verzoeken om te mogen trouwen tot nu toe afgewezen. Maar, gemeente Alkmaar maakt het nu toch mogelijk voor zes stellen mogelijk om te trouwen in het stadhuis. Als de datum erg populair is, kan het nodig zijn om over te gaan tot loting.
Stellen kunnen hun verzoek voor 1 juli 2014 (inclusief voorkeurstijdstip) mailen naar burgerlijkestand@alkmaar.nl.
lees meer....Leerlingen maken ontwerpen natuurspeelplaats Groen VoetOnder begeleiding van de vakdocenten van de basisscholen rondom het park (de Liereland, de Vlieger en t Baeken) hebben leerlingen van de groepen 7 een ontwerp gemaakt voor een nieuwe natuurspeelplaats in Park Groene Voet.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018