Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtTop Events Alkmaar organiseert International Children's GamesHet college van B&W heeft met de Alkmaarse ondernemers overeenstemming bereikt over de voorwaarden waaronder de International Children's Games 2015 wordt georganiseerd. De ondernemers richten hiervoor de Stichting Top Events Alkmaar op, die ook na de ICG 2015 in Alkmaar evenementen op topniveau wil organiseren. Daarmee presenteren zij Alkmaar als de sportstad die het graag wil zijn.
lees meer....Intelligent Environmental Systems opent KaasmarktOp vrijdag 27 juni om 10.00 uur luidt Jaap van Baar, directeur van het Alkmaarse bedrijf IE Systems, de bel van de kaasmarkt. Dat doet hij in het bijzijn van wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA). IE Systems is begin deze maand in de MKB Innovatie Top 100 terecht gekomen, met het innovatieve open putdeksel dat zij hebben ontwikkeld. Zij zijn daarmee dit jaar het enige Alkmaarse bedrijf in de top 100.
lees meer....Cafe Dido's begaat opnieuw overtredingenCafe Dido's aan de Stationsweg sloot 16 juni haar deuren voor drie weken. De exploitant overtrad drie keer de beleidsregels voor horeca waarna de burgemeester besloot het cafe tijdelijk te sluiten. Vorige week ontdekte de politie dat in de kelderruimte onder het cafe en het pension zijn werkzaamheden illegaal voortzette. Burgemeester Piet Bruinooge gaf vrijdagavond 20 juni het bevel de zaak fysiek af te sluiten zodat toegang tot de kelderruimte niet meer mogelijk is.
lees meer....Winnaars EnergyChallenges bekendLeerlingen van zeven scholen van het basis- en voorgezet onderwijs deden het afgelopen halfjaar enthousiast mee aan de wedstrijd die in het teken stond van energie besparen en afval scheiden; de EnergyChallenge. Wethouder duurzaamheid Jan Nagengast (CDA) sloot donderdag 19 juni samen met de leerlingen de EnergyChallenges 2014 feestelijk af met de prijsuitreiking van de EnergyChallenges 2014. En de winnaars zijn:
Award beste film: Willem Blaeu
Award beste campagne: Paulusschool
Award algehele winnaar: Nicolaas Beets
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018