Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtDirecteur Peugeot-Citroen Experience Centre opent kaasmarktOp vrijdag 11 juli luidt de heer Van Zwienen, directeur van Van Zwienen autobedrijven, om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het teken dat de markt, geheel volgens traditie, kan beginnen. Voorafgaand aan de opening van de kaasmarkt wordt het gezelschap van de heer Van Zwienen door burgemeester Bruinooge, mevrouw Bruinooge en wethouder Van de Ven ontvangen in het stadhuis. Bij het gehele gezelschap zijn de heer Reurekas, directeur autobedrijf Van Zwienen Zaanstad b.v., de heer Van Zeggeren, directeur Thunnissen Groep Alkmaar en de heren Jonk, van Jonk vastgoed, met hun echtgenotes.
lees meer....Nieuw plan voor JT bioscoop op OverstadDe bouw van het nieuwe filmtheater op Overstad gaat definitief door. De gemeente en ontwikkelaar JT Real Estate Alkmaar, onderdeel van H.A. Punt Beheer B.V hebben overeenstemming over een nieuw plan voor de inrichting van het voormalig Vegro terrein. De contouren van de nieuwe bioscoop zijn nu duidelijk. Er komt een half verdiepte parkeergarage onder het gebouw. De bioscoop komt met de lange zijde langs het kanaal te liggen met een terras met zicht op het water. De bouw start naar verwachting nog dit jaar.
lees meer....WK bekijken op terras in Alkmaar kan, zolang het veilig isBinnen en buiten op het terras bij cafes op tv-schermen naar het wereldkampioenschap voetbal kijken. Dat kon, en kan nog steeds in Alkmaar. De afspraak hierbij is dat de schermen naar het bestaande terras gericht zijn. Is dat niet mogelijk? Dan kijkt de gemeente graag met de horecaondernemer wat alsnog kan, zolang het verkeer en het publiek veilig blijft. Op dinsdag 8 juli hebben de gemeente en de Alkmaarse horeca in een overleg de afspraken hierover nogmaals bevestigd.
lees meer....Tip deze zomer nog uw favoriet voor een Koninklijke OnderscheidingDe gemeente Alkmaar roept inwoners van Alkmaar, Schermer en Graft-De Rijp op om mensen voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. Ook in deze gemeenten zetten heel veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving; hen wil de gemeente graag leren kennen en in het zonnetje zetten. Iemand voordragen kan alleen nog deze zomer: de uiterste inzenddatum voor de lintjesregen op Koningsdag 2015 is 1 september 2014.
lees meer....Nieuwe homo-ambassadeurs in AlkmaarDe gemeente Alkmaar heeft maandag 7 juli nieuwe homo-ambassadeurs aangesteld. Zij zetten het werk van de vorige ambassadeurs de komende twee jaar weer voort. Hun taak is om zich in te zetten voor homo-emancipatie in de stad. Wethouder Mirjam Hamberg installeerde de nieuwe ambassadeurs. Om het team van vier weer compleet te maken, zoekt de gemeente nog een homo-ambassadeur.
lees meer....Alkmaars enthousiasme voor Slimmere Zorg groeit voortVrijdagochtend heeft wethouder Anjo van de Ven (Wmo) 12 genomineerden voor de finale van de tweede ronde Slimmere Zorg ontvangen op het Stadhuis. De genomineerden zijn kandidaat voor de finale van de tweede ronde, op 29 augustus.
lees meer....Duurzame energievoorziening maakt aggregaten tijdens kermis overbodigVanaf 7 juli wordt een begin gemaakt met een nieuwe, duurzame energievoorziening in de binnenstad. Het gaat om een speciaal elektriciteitsnet, waar een groot gedeelte van de kermisattracties in augustus voor het eerst gebruik van zullen maken. De nieuwe voorziening die wordt aangelegd op de Paardenmarkt, Hofplein en later dit jaar ook op de Kanaalkade zorgt ervoor dat de attracties geen (diesel)aggregaten meer nodig hebben.
lees meer....Strategische visie Regio Alkmaar Regiobeeld 2025 unaniem vastgesteldDe gemeenteraden en colleges van B&W van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Graft-De Rijp, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer (Regio Alkmaar) hebben unaniem het regiobeeld 2025 vastgesteld. Hiermee is weer een stap gezet in het regionaal versterken van het economisch en maatschappelijk domein en op het gebied van voorzieningen, welzijn en zorg.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018