Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtOvereenstemming over erfpacht voormalig IJkgebouw in het VictorieparkEr is een belangrijke stap gezet op de weg naar de totstandkoming van een nieuw IJkgebouw met hotelkamers in het Victoriepark. Gemeente en de Stichting Vrienden van Victorie zijn het eens over de erfpacht.
lees meer....De heer en mevrouw Punt openen Alkmaarse kaasmarktOp vrijdag 18 juli om 10.00 uur openen de heer en mevrouw Punt de Alkmaarse kaasmarkt met het luiden van de bel. Het teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Ze doen dit op uitnodiging van burgemeester Piet Bruinooge en wethouder Victor Kloos.
lees meer....Alkmaar lanceert online perskamerOm nog transparanter en laagdrempeliger te zijn, wil het college van B&W van Alkmaar journalisten en inwoners van de gemeente beter voorzien van het laatste gemeentenieuws. Daarvoor voert de gemeente de komende maanden een proef uit met een splinternieuwe online perskamer.
lees meer....Vitaliteitsbeurs vijftigplus 20 juli 2014U bent van harte uitgenodigd om op zondag 20 juli de vitaliteitsbeurs te bezoeken in buurtonderneming De Wachter op het Oudorperdijkje 65 in Alkmaar. De toegang is gratis.
lees meer....Alkmaars college krijgt historische rondleiding door OudorpDonderdagmiddag 10 juli kregen de Alkmaarse burgemeester en een aantal wethouders een historische rondleiding door Oudorp. Het gezelschap ging enthousiast in op de uitnodiging van de officieuze 'burgemeester' van Oudorp: Cor Bos. Onder leiding van Stichting Historisch Oudorp liepen ze onder andere langs de Burgemeesterswoning, de Kippenbrug, de Pastorietuin en Boerderij Piet Tamis.
lees meer....Resultaten archeologisch onderzoek Paardenmarkt gebundeldVrijdag 11 juli overhandigt wethouder Anjo van de Ven het eerste exemplaar van het archeologisch onderzoeksrapport van de opgraving aan de Paardenmarkt aan gedeputeerde Elvira Sweet. In het uitgebreide onderzoeksrapport 'Graven en begraven bij de Minderbroeders' zijn de resultaten van het archeologisch onderzoek uit 2010 gebundeld. Vanaf het najaar is het onderzoeksrapport ook voor het publiek te koop. De overhandiging vindt plaats in Stedelijk Museum Alkmaar, waar vanaf 11 juli een reconstructie te zien is van een schedel van 'de Alkmaarse vrouw'.
lees meer....Alkmaar Sportstad goed uit de startblokkenAlkmaar kiest ervoor om meer te investeren in sport. In samenwerking met verenigingen, ondernemers, onderwijs en maatschappelijke instellingen zijn we goed uit de startblokken. We liggen goed op koers, zoals blijkt uit de voortgangsrapportage 'Alkmaar Sportstad'.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018