Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtActeur Bas Muijs luidt bel van de Alkmaarse kaasmarktOp vrijdag 15 augustus luidt Bas Muijs om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het teken dat de kaasmarkt kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van Anjo van de Ven (OPA), wethouder Cultuur. Aanleiding is het theaterstuk Expeditie Brazilie, waarin Bas een hoofdrol speelt en die binnenkort in Alkmaar in premiere gaat.
lees meer....Herinrichting voor trottoir en parkeervakken KanaalkadeDe herinvoering van het tweerichtingsverkeer op de Kanaalkade is afgelopen week afgerond, met het aanbrengen van het asfalt. De laatste werkzaamheden die nog moeten worden uitgevoerd zijn die aan het trottoir en de parkeervakken. Bij deze herinrichting worden de trottoirs en parkeervakken van nieuwe bestrating voorzien, die beter aansluit bij het karakter van de binnenstad. De verwachting is dat deze werkzaamheden in oktober kunnen starten.
lees meer....Reactie college van B&W Alkmaar over naamswijziging SP AlkmaarHet college van B&W heeft op dinsdag 12 augustus gesproken over de situatie dat wethouder M. Hamberg niet meer namens de SP in het college zit. Wethouder Hamberg heeft bevestigd dat haar steun voor het actieprogramma van het college onverminderd is. Het college aanvaardt deze uitleg. Het college veronderstelt dat Progressief Alkmaar zo spoedig mogelijk een verklaring zal doen uitgaan waarin zij haar steun uitspreekt voor het coalitieakkoord.
lees meer....Rechtbank Alkmaar wijst verzoek Eat Plaza afOp 12 augustus heeft de voorzieningenrechter in Alkmaar uitspraak gedaan op het verzoek van grillroom & pizzeria Eat Plaza voor het treffen van een voorlopige voorziening. De rechter heeft het verzoek afgewezen. Eat Plaza probeerde met het verzoek het besluit van de burgemeester van Alkmaar tegen te houden om de exploitatievergunning van de horecagelegenheid voor drie weken te schorsen.
lees meer....Wethouder Konijn tekent samenwerkingsovereenkomst met scholen voor praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijsWethouder arbeidsmarktbeleid Konijn (D66) heeft vandaag een samenwerkingsovereenkomst met vereniging PrO-Werk ondertekend om de samenwerking met de scholen voor praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs te bekrachtigen. Voor de groep jongeren die vanwege een handicap te kampen hebben met functiebeperkingen is het vaak niet mogelijk om zonder ondersteuning op de arbeidsmarkt actief te zijn. PrO-Werk vereniging van de scholen voor praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in de regio - vergroot de aansluiting van kwetsbare leerlingen op de arbeidsmarkt door subsidiegeld in te zetten op stage-werkplekken, branchecursussen en een Leerwerkbedrijf.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018