Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtBeeindiging vuurwerkverkoop in OverdieBurgemeester en wethouders van Alkmaar hebben besloten dat er in het pand aan de Catsstraat 2 geen vuurwerk meer verkocht wordt. Hiermee geeft het college invulling aan de wens van inwoners van het appartementencomplex waar deze winkel deel van uitmaakt. De winkel krijgt een andere bestemming waardoor vanaf dit jaar de verkoop van vuurwerk niet meer mogelijk is.
lees meer....Nieuwe innovatieve kunstgrasvelden in AlkmaarAlkmaar Sport N.V. heeft deze zomer voor Jong Holland, Kolping Boys, SV Koedijk en AMHC kunstgrasvelden aangelegd.
lees meer....Ere-insigne in goud voor de heer PetitDe heer J.B.M. (Hans) Petit heeft donderdag 28 augustus het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar ontvangen uit handen van burgmeester Bruinooge. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege zijn langdurige inzet voor het Ontmoetingscentrum De Rietschoot te Koedijk.
lees meer....Meer klanten met duurzame innovatieve marketingWilt u weten hoe u met duurzame innovatieve markteting meer klanten kunt trekken, doe dan mee met het mini-symposium Duurzaam Ondernemen op dinsdag 9 september in het Stadhuis.
lees meer....Intronisatie vier nieuwe leden voor Ere-gilde Noordhollandse KaasOp vrijdag 29 augustus introniseert wethouder Victor Kloos (OPA) vier nieuwe ambassadeurs voor Noordhollandse Kaas. De nieuwe leden treden toe tot het Ere-gilde Noordhollandse Kaas. Voorafgaand aan de intronisatie openen ze om 10.00 uur gezamenlijk de kaasmarkt door het luiden van de bel en leggen ze op de markt een proef van bekwaamheid af.
lees meer....Eetcafe De Binnenkomer welkome nieuwkomer op KerkpleinVoor de rubriek Alkmaar Onderneemt uit de Stadkrant bezoeken de leden van het college ondernemers in de stad. Deze keer schuift wethouder Kloos aan bij eetcafe De Binnenkomer.
lees meer....Dinsdagochtendcafe in het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar NoordDinsdag 9 september 2014 start het ontmoetingscafe voor ouders in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Alkmaar Noord, Arubastraat 2 (in het wijkcentrum Mare Nostrum). Ouders zijn welkom van 10.00 tot 11.30 uur, aanmelden is niet nodig. Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert dit samen met de Mamasclub Alkmaar. Deze organisatie biedt activiteiten voor ouders met kinderen van 0-12 jaar om nieuwe mensen te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en een gezellige tijd te hebben met elkaar. Het dinsdagochtendcafe sluit hier perfect bij aan en biedt tevens eenvoudig de gelegenheid om de aanwezige jeugdverpleegkundigen een vraag te stellen op het inloopspreekuur van het Consultatiebureau van 10.30 tot 12.00 uur.
lees meer....Start verkoop appartementen winkelcentrum PolderhofZaterdag 23 augustus is de verkoop van de 20 koopappartementen in het project herontwikkeling winkelcentrum Polderhof in Oudorp gestart.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018