Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtSterrenkoks kiezen lekkerste kaasrecept tijdens Alkmaarse kaasmarktOp vrijdag 5 september om 10.00 uur luiden sterrenkoks Thorvald de Winter en Frank van Enter de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Ze doen dit op uitnodiging van wethouder Victor Kloos (OPA). Na de opening kiezen de koks op de kaasmarkt, onder aanvoering van juryvoorzitter Kloos het lekkerste kaasrecept.
lees meer....Zangtalent in een monumentDe Grote Kerk, een de mooiste monumenten in Alkmaar is voor 24 uur het domein van zangtalent Karin ten Cate. Karin ten Cate doet mee aan de 24 uurs reis in een monument. Donderdag 4 september om 13.00 uur ontvangt zij de monumentensleutel van wethouder Monumenten, Kunst en Cultuur, Anjo van de Ven en Peter Blaauwboer, directeur van Taqa theater de Vest.
lees meer....Informatieavond Wonen, Verkeer en VervoerStuurgroep Fusie Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer nodigt inwoners uit voor een informatie-avond over de gemeentelijke herindeling. Thema: Wonen, Verkeer en Vervoer.
lees meer....Realiseren aansluitingen VictoriebrugDe gemeente Alkmaar start op woensdag 3 september aanstaande met de realisatie van de aansluitingen aan de Noorderkade en de Helderseweg op de Victoriebrug. Met de Victoriebrug en de aansluitingen krijgen de voetgangers en fietsers van en naar Overstad en het stationsgebied een nieuwe en snelle verbinding.
lees meer....Wethouder plaatst vloerplaat nieuw Wijkcentrum OverdieVrijdag plaatste wethouder Anjo van de Ven (OPA) met de hulp van een kraan en enkele medewerkers van aannemer Ooijevaar een vloerplaat voor het nieuwe Wijkcentrum Overdie aan de Ruusbroechof. Daarmee markeerde zij tegelijkertijd het einde van een lange wachtperiode voor broodnodige vernieuwing en de start van nieuwe tijden: het beheer van het pand komt volledig in handen van de Bewonersonderneming Wijkcentrum Overdie.
lees meer....Ben jij het jonge zangtalent van Alkmaar?Zit je in groep 6, 7 of 8 en wil je meedoen aan de zangcursus en kans maken op een groots optreden? Doe dan eerst auditie via facebook.
lees meer....Bewonersonderneming De Oever levert slimste idee voor de zorgDe Grote Finale Slimmere Zorg leverde afgelopen vrijdag in TAQA Theater De Vest zes winnaars op. Waarbij bewonersonderneming De Oever uit Oudorp samen met medefinalisten WonenPlus en De Compaan het leeuwendeel van het prijzengeld in ontvangst mocht nemen. De jury heeft de drie initiatiefnemers ter plekke aan een zorg-pilot verbonden die bij succes over de gehele gemeente Alkmaar uitgevoerd zal worden.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018