Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtHeliomare College in Alkmaar geopendOp woensdag 10 september was wethouder Onderwijs Mirjam Hamberg (PA) aanwezig bij de opening van het Heliomare College aan de Amstelstraat in Alkmaar. Dit gebeurde door in het bijzijn van vele kinderen een grote sleutel met een kraan te laten zakken tot de centrale ingang van de school.
lees meer....Economische samenwerking tussen Alkmaar en ChinaIn september start een economische samenwerking tussen de steden Weihai en Qingdao in China en Alkmaar. Ondernemend Alkmaar, Stichting Promotie Alkmaar (SPA) en de gemeente Alkmaar zijn de initiatiefnemers van de uitwisseling tussen Alkmaar en China. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en een aantal ondernemers sluiten zich hierbij aan. Ook andere ondernemers in de regio die belangstelling hebben voor een handelsrelatie met China kunnen gebruik maken van de diensten van mevrouw Du. Zij vertegenwoordigt Alkmaar in Weihai en Qingdao.
lees meer....Burgemeester Alkmaar sloot Grillroom Montfort terechtDe burgemeester van Alkmaar had het volste recht Grillroom Montfort uit die plaats te sluiten, oordeelde op 9 september de voorzieningenrechter in Alkmaar. De exploitant van Grillroom Montfort probeerde middels een voorlopige voorziening de tijdelijke sluiting tegen te houden. Nu dit niet is gelukt, moet het etablissement per 12 september voor vier weken dicht wegens het overtreden van de vergunningsvoorschriften.
lees meer....'Je bent in de wijk en voor de wijk!'In de rubriek Alkmaar Onderneemt gaan leden van het college in gesprek met Alkmaarse ondernemers. Hoe ervaren zij het ondernemersklimaat in de stad, wat gaat goed en waar kan het beter? Deze keer praat wethouder Elly Konijn (D66) met, het gezicht van Oudorp, Wim van de Voort, die samen met zijn vrouw al ruim 35 jaar een supermarkt in de Polderhof runt. En meer dan dat...
lees meer....Buurtauto's Stop Woninginbraken bij u in de buurtEen veilige woning heeft u zelf in de hand. Wist u dat tenminste 20% van de slachtoffers van een woninginbraak te maken heeft met (bijna) herhaald slachtofferschap? De inbreker kent onder meer de buurt, vluchtroutes en het type woningen waardoor hij terugkomt.
lees meer....Sterrenkoks openden laatste kaasmarktOp vrijdag 5 september om 10.00 uur luidden sterrenkoks Thorvald de Winter en Frank van Enter de bel van de laatste kaasmarkt van dit seizoen. Het luiden van de bel is het teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. De Winter en Van Enter luidden de bel op uitnodiging van wethouder Victor Kloos (OPA). Na de opening kozen de koks op de kaasmarkt, onder aanvoering van juryvoorzitter Kloos, het lekkerste kaasrecept.
lees meer....Unieke reis in tijdmachine op Open MonumentendagOp zaterdag 13 september pakt Alkmaar groots uit met een virtuele tijdreis als attractie op Open Monumentenda.
lees meer....Parkeerverordening 2015: Nieuw: Combinatiekaart; straat en garage parkeren ineenHet college van B&W is akkoord gegaan met de Parkeerverordening 2015. In de nieuwe verordening zit een aantal wijzigingen. Nieuw in 2015 is de combinatiekaart voor Binnenstad en Spoorbuurt. Daarnaast blijft de papierenbezoekerskaart en is er geen tariefsverhoging. Het laatste woord is binnenkort aan de gemeenteraad, die hierover een definitief besluit neemt, na behandeling in de commissie.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018