Nieuwsbrief gemeente Alkmaar

4 jaren geleden


Text only:

&Veel gezochtGratis parkeren in parkeergarage Schelphoek tijdens Shopping Night en Blues weekendTijdens Shopping Night en het Blues weekend van vrijdag 26 tot en met zondag 28 september kunnen bezoekers de hele dag (0.00 tot 24.00 uur) gratis in parkeergarage Schelphoek parkeren.
lees meer....Slimste Huis Alkmaar opent haar deurenMensen kunnen in het SHA zelf ervaren dat er praktische, technische, hulpmiddelen zijn die langer thuis wonen vergemakkelijken. Het SHA past in de aanpak van Slimmere Zorg, een project waarin de gemeente Alkmaar en zorginstellingen kennis delen. Verantwoordelijk wethouder Van der Ven vindt dat innovatie veel kansen biedt.
lees meer....Uitnodiging jaarlijkse receptie 8 OktobervieringAan de vooravond van de viering van Alkmaars Ontzet op dinsdag 7 oktober, vindt van 20.00 uur tot 22.00 uur de traditionele receptie plaats in de Grote Sint Laurenskerk, Koorstraat 2. Wij willen graag samen met u, onder het genot van een drankje en een hapje, stilstaan bij de 8-oktoberviering 2014 en hopen van harte op uw komst.
lees meer....Jeugdhulp in 2015 in AlkmaarIn januari 2015 treedt de nieuwe Jeugdwet in werking. Doel van de nieuwe wet is om de problemen van kinderen en gezinnen sneller en beter te verhelpen en tegelijkertijd dure kosten voor zorg te voorkomen. Er zal dus ook gekeken worden naar wat ouders of de omgeving zelf kunnen doen.
lees meer....Alkmaar Onderneemt: Troost doet levenIn de rubriek Alkmaar Onderneemt bezoeken burgemeester en wethouders ondernemers in de stad om van hen te horen hoe zij het ondernemersklimaat ervaren in Alkmaar. Wethouder Zorg, Anjo van de Ven (OPA) kiest deze keer voor SchenkTROOST, een winkel waarvan eigenares Dorine Dokter meer biedt dan een bijzondere collectie, waaronder kaarten, cadeautjes, boeken: ze schenkt letterlijk en figuurlijk TROOST. Dat maakt de wethouder nieuwsgierig.
lees meer....Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar organiseert 'Speel je wijs'-festivalHet Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt op woensdag 15 oktober een leuke activiteit in de herfstvakantie: het Speel je Wijs-festival. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn kinderen en hun ouders van harte welkom in wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2, Alkmaar.
lees meer....Kennisregio Alkmaar organiseert tweede InnovatiemiddagNa de succesvolle eerste editie vindt op vrijdag 7 november wederom de Innovatiemiddag plaats, van 12:00 tot 18:00 uur in HAL 25 te Alkmaar. Het draait om het stimuleren van nieuwe kennis, om het van elkaar kunnen leren en om het elkaar verrassen en inspireren om tot innovaties te komen.
lees meer....Fietsersbrug bij Zeswielen tijdelijk afgeslotenOm de werkzaamheden rond de Zeswielen veilig aan te kunnen pakken, wordt de houten fietsersbrug bij de Zeswielen (de 'Arie Berkhoutbrug') van 22 september tot en met 3 oktober afgesloten. Met ingang van 22 september wordt het opslag- en werkterrein van de aannemer BAM Wegen bij het parkeerterrein nabij het Van der Meijcollege ingericht. Gelijktijdig wordt het fietspad ter plaatse aan de nieuwe verkeerssituatie aangepast.
lees meer....Sportverenigingen 'nieuw Alkmaar' onder een vlagDe nieuwe gemeente Alkmaar biedt kansen voor sportverenigingen uit Graft-De Rijp en Schermer. Dat was in het kort de boodschap die de Sportraad Alkmaar en Alkmaar Sport N.V. aan de sportverenigingen overbrachten. Die schaarden zich vervolgens achter de Alkmaar Sportstad-vlag.
lees meer....Buurtauto's Stop Woninginbraken bij u in de buurtEen veilige woning heeft u zelf in de hand. Wist u dat tenminste 20% van de slachtoffers van een woninginbraak te maken heeft met (bijna) herhaald slachtofferschap? De inbreker kent onder meer de buurt, vluchtroutes en het type woningen waardoor hij terugkomt.
lees meer....Parkeerverordening 2015: Nieuw: Combinatiekaart; straat en garage parkeren ineenHet college van B&W is akkoord gegaan met de Parkeerverordening 2015. In de nieuwe verordening zit een aantal wijzigingen. Nieuw in 2015 is de combinatiekaart voor Binnenstad en Spoorbuurt. Daarnaast blijft de papierenbezoekerskaart en is er geen tariefsverhoging. Het laatste woord is binnenkort aan de gemeenteraad, die hierover een definitief besluit neemt, na behandeling in de commissie.
lees meer....&VacaturesStadskrantOfficile mededelingenWerk in uitvoering
Bezoekadres
Stadskantoor
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar
Bezoekadres
Stadhuis
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Postadres
Gemeente Alkmaar
Postbus 53
1800 BC ALKMAAR
Contact opnemen met de gemeente
T 14 072 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur)
E post@alkmaar.nl
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen | print pdf   Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door webredactie@alkmaar.nl Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.    

Alkmaar.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018