Nieuwsbrief gemeente Ermelo

3 jaren geleden


Text only:

IS
DEZE NIEUWSBRIEF NIET GOED LEESBAAR

   >   BEKIJK DE ONLINE VERSIE

 
Sluitingsdagen gemeentehuis
In april/mei is het gemeentehuis een aantal dagen gesloten. De eerstvolgende sluitingsdag is vrijdag 3 april, Goede Vrijdag.
Lees verder
Deel
artikel
Leerlingen Speulderbrink planten bomen
Op woensdag 25 maart om 10.00 uur planten de leerlingen acht winterlinden tegenover hun school langs het Speulderveld. Dit ter afronding van het project ‘Ermelo in het Groen’.
Lees verder
Deel
artikel
Maak uw huis energiezuiniger!

Alle huiseigenaren hebben een voorlopig energielabel ontvangen. Aan veel woningen valt nog heel wat te verbeteren, maar hoe? Er zijn verschillende manieren, de gemeente Ermelo ondersteund hier twee initiatieven van.


Lees verder
Deel
artikel
Laat uw caravan keuren!
Zaterdag 28 maart kunt u tussen 09.00 en 16.00 uur uw caravan laten keuren in de garage van Guliker, Ambachtsstraat 3 in Putten. Voor leden van Veilig Verkeer Nederland is de keuring gratis.
Lees verder
Deel
artikel
Wethouders op bezoek in examenklassen

Op donderdag 19 maart was de dag van de Leerplicht. Wethouder Laurens Klappe was op bezoek bij Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Het thema van de gastles was 'Kansen op de arbeidsmarkt'.


Lees verder
Deel
artikel
Column Corry Mosterd
In deze rubriek komt raadslid Corry Mosterd aan het woord. Zij vertelt in het kort wat haar bezighoudt, boeit en inspireert om zich in te zetten voor de Ermelose Gemeenteraad.
Lees verder
Deel
artikel
 
VOLG ONS OOK VIA:

Ermelo.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018