Nieuwsbrief gemeente Ermelo

3 jaren geleden


Text only:

IS
DEZE NIEUWSBRIEF NIET GOED LEESBAAR

   >   BEKIJK DE ONLINE VERSIE

 
Eigen verantwoordelijkheid bij bouwen

De gemeente controleert alleen of een bouwplan voldoet aan bouwtechnische eisen. Dit is niet voor iedereen duidelijk. Het is belangrijk dat u uw bouwplan daarom zelf goed voorbereidt en laat toetsen.


Lees verder
Deel
artikel
Nieuwe subsidieregeling woningisolatie 2015
Met deze nieuwe subsidieregeling wordt isoleren een stuk aantrekkelijker. Vraag de subsidie vóór 1 oktober aan bij de gemeente en krijg een derde van de isolatiekosten terug met een maximum van € 500,00 of € 750,00. 
Lees verder
Deel
artikel
Gewijzigde planning bestemmingsplan Tonselse Veld

Een vijftigtal belanghebbenden hebben een zienswijze op het bestemmingsplan Tonselse Veld ingediend. Hierdoor heeft de vaststelling van het bestemmingsplan vertraging opgelopen.


Lees verder
Deel
artikel
Nota Omgevingskwaliteit vervangt de Welstandsnota
De Nota Omgevingskwaliteit geeft een kader om de aantrekkelijkheid en kwaliteit van de gebouwen en inrichting van openbare ruimte te behouden en te versterken. U kunt de Nota downloaden op de website.
Lees verder
Deel
artikel
Beeldkwaliteitsplan Stationsstraat opgesteld

Beeldkwaliteitplan Stationsstraat sluit aan bij de Nota Omgevingskwaliteit. De gemeente wil meer met beeldkwaliteitsplannen gaan werken en minder met algemene regels bij de beoordeling van bouw- en projectplannen.


Lees verder
Deel
artikel
Expositie Alice Kruithof
Van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 7 augustus exposeert Alice Kruithof in het gemeentehuis. U kunt haar werk elke werkdag bezichtigen.
Lees verder
Deel
artikel
 
VOLG ONS OOK VIA:

Ermelo.nl

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018