Deze week in het Torentje: Centrum Hoogeveen veilig om te bezoeken, verblijven en werken

Maar ook:
- WMD schenkt gemeente watertappunt aan Zwarte Dijkje Noordscheschut
- Eikenprocessierups weer gespot


Lees Het Torentje >


Via www.hoogeveen.nl/corona blijft u op de hoogte van

alle informatie en ontwikkelingen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de notitie ‘Visie en aanpak Hoogeveen financieel gezond’ opgesteld.

De raad heeft besloten om zich op 18 juni door het college te laten informeren over deze notitie. Deze raadsavond is live te volgen (aanvang 19.30 uur), via hoogeveen.raadsinformatie.nl.

Eigenlijk stonden de strategische beschouwingen van de fracties gepland op deze datum. Deze beschouwingen worden nu doorgeschoven naar 25 juni (aanvang 19.30 uur). Ook dan is de raadavond te volgen via de live stream.

Klik hier voor de link >
Wooncoaches gezocht!

17 juni 2020
De gemeente Hoogeveen wil een netwerk opzetten van lokaal opgeleide wooncoaches die een belangrijke rol willen spelen bij woonvraagstukken van huiseigenaren. Het gaat om vragen als: hoe kan ik mijn woning verduurzamen en hoe kan ik langer in mijn huis blijven wonen. De wooncoach geeft advies en zorgt dat de bewoner een overzicht krijgt van de mogelijkheden.


Lees meer >

De eikenprocessierupsen zijn weer gespot

15 juni 2020
Het seizoen van de eikenprocessierups is kort na de warme pinksterdagen begonnen. In veel eiken zijn weer nesten zichtbaar.

Lees meer >

De samenredzaamheid van Hoogeveen

15 juni 2020
Hoogeveen heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een prettige woon- en werkomgeving. Vanuit ambities zijn veel voorzieningen gerealiseerd voor onze inwoners en bezoekers. De afgelopen jaren is de financiële positie van de gemeente steeds verder verslechterd.


Lees meer >
Centrum Hoogeveen veilig om te bezoeken, verblijven en werken

12 juni 2020
Stichting Centrummanagement heeft op verzoek van de gemeente Hoogeveen met betrokken partijen een plan opgesteld om het veilig winkelen, verblijven én werken in het centrum te waarborgen.

Lees meer >

Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl