Nieuwsbrief: Harper Lee, schrijfster van twee meesterwerken

3 jaren geleden


Text only:


Nieuwsbrief De Bezige Bij


Na 55 jaar is het vervolg op Spaar de spotvogel van de Amerikaanse schrijfster Harper Lee verschenen. Lee verwierf grote bekendheid met haar roman Spaar de spotvogel (oorspronkelijke titel: To Kill a Mockingbird). Spaar de spotvogel verscheen in 1960, werd bekroond met de Pullitzer Prize en is succesvol verfilmd. Deze roman is geliefd bij talloze lezers, er zijn inmiddels wereldwijd meer dan 40 miljoen exemplaren van verkocht.
Ga heen, zet een wachter werd halverwege de jaren vijftig door Harper Lee geschreven. Het was de eerste roman die ze naar haar uitgever stuurde. Lange tijd werd gedacht dat het manuscript verloren was geraakt, tot het eind 2014 tot Lee’s grote blijdschap werd gevonden. Net als in Spaar de spotvogel spelen in Ga heen, zet een wachter de onvergetelijke personages Scout en Atticus de hoofdrol.
De grote belangstelling en prachtige recensies bewijzen dat Ga heen, zet een wachter net zo’n literaire sensatie is als de klassieker Spaar de spotvogel. De Bezige Bij geeft beide boeken nu samen uit voor € 34,90 in een exclusieve gebonden editie.

Lees hier meer
Set | € 34,90 | BestelHomeAuteursZojuist verschenenVerwachtNieuws   Prijsvragen & Tips   Over onsContactForeign RightsBezoek ons ook op:© De Bezige Bij 2015De Bezige Bij is sinds 1944 een toonaangevende literaire uitgeverij in Nederland, en geeft boeken uit op het gebied van Nederlandse en vertaalde literatuur, fictie en non-fictie. Onder haar dak huizen ook: Uitgeverij Thomas Rap (literatuur, sport, cabaret), Uitgeverij Cargo (thrillers, verhalende fictie en non-fictie), Zoem (luisterboeken) en Oog & Blik (strips en graphic novels).U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een bestelling in de webshop heeft geplaatst. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u via deze link uit.


Debezigebij.nl

Categorieën: Boeken Schrijvers
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019