Nieuwsbrief januari 2012

6 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief januari 2012

Voorlichtingsavond urineverlies en verzakkingsproblemen op 15 februari


Tot een derde van alle vrouwen heeft last van urineverlies en klachten van verzakkingen. Toch wenden relatief weinig vrouwen zich daarvoor tot een arts en zijn behandelingsmogelijkheden niet bekend.  Daarom organiseren de gynaecologen, de urologen, de bekkenfysiotherapeuten en de continentieverpleegkundigen van het IJsselland Ziekenhuis op woensdag 15 februari 2012 een voorlichtingsavond in buitenpolikliniek Nesselande.   


Lees het nieuwsbericht
Vergoeding behandeling alleen met verwijsbrief


Landelijk is bepaald dat uw behandeling in het ziekenhuis alleen voor vergoeding in aanmerking komt wanneer u bent doorverwezen door een erkende verwijzer. Erkende verwijzers zijn huisartsen, verloskundigen, tandartsen (bij kaakchirurgische zorg) of een andere medisch specialist. Voor spoedeisende hulp, fysio- en ergotherapie, orthoptie, oogheelkunde en prenatale screening heeft u geen verwijzing nodig.  


Lees het nieuwsbericht
Keurmerk voor borstkankerzorg (roze lintje)


Het IJsselland Ziekenhuis heeft het lintje voor goede Borstkankerzorg ontvangen van Borstkankervereniging Nederland. Eerder meldden we al dat het ziekenhuis niet meer op de zwarte lijst voor borstkankerzorg van Zorgverzekeraar CZ staat.


 Lees het nieuwsbericht 


Couveuses voor Kenia


Eind 2010 werd het IJsselland Ziekenhuis benaderd met het verzoek om oude apparatuur te schenken aan een ziekenhuis in Garissa, Kenia. De container met o.a. tien couveuses is eind 2011 op de plaats van bestemming aangekomen.


Lees het nieuwsbericht
Top jobs


Hartfunctielaborant (36 uur per week)

Vaatkeurmerk


         
In december ontving het IJsselland Ziekenhuis het vaatkeurmerk van patiëntenorganisatie ‘De hart en Vaatgroep’. In 2012 ontvangt het ziekenhuis een tweede keurmerk van deze organisatie: het Spataderkeurmerk. 


Lees het nieuwsbericht 


     


Agenda


25 januari:  workshop ‘Look good, feel better’ voor patiënten met kanker8 februari:  inloopspreekuur rugpatiëntenvereniging De Wervelkolom15 februari:  voorlichtingsavond urineverlies en verzakkingsproblemen16 februari: informatieavond borstvoeding13 maart:  inloopspreekuur stomavereniging14 maart:  inloopspreekuur rugpatiëntenvereniging De Wervelkolom14 maart:  informatieavond reuma22 maart:  informatieavond borstvoeding31 maart: diabetes informatiemarkt

     


IJsselland Ziekenhuis | Prins Constantijnweg 2 | 2906 ZC | Capelle a/d IJssel | Tel.nr: (010) 258 5000


Buitenpolikliniek Nesselande | Cypruslaan 410 | 3059 XA | Rotterdam | Tel. nr. (010)-258 5700


afmelden nieuwsbrief
--
Deze email is op virussen en spam gecontroleerd door het IJsselland Ziekenhuis

Ysl.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018