Open deze nieuwsbrief in een browser
Nieuwsbrief januari 2019

Dit jaar staat voor ons in het teken van twee memorabele momenten.
Het 20-jarige bestaan en de 500e inschrijving voor de opleiding. 

Ook de kruidenmarkt staat daarom in het teken van  20 jaar "Kruidencentrum De Sprenk".
Hier komen we in een van de volgende nieuwsbrieven uitgebreid op terug.

We starten dit voorjaar met drie verschillende activiteiten.
Nieuw is de opleiding "Fermenteren" op 18 maart en 1 april.
Onder leiding van onze chef-kok Dave maken jullie kennis met de bijzondere en gezonde bereiding van allerlei verschillende producten door middel van het fermentatie-proces.
De eerste dag wordt er uitleg gegeven en worden de producten aan het fermenteren gezet.
De tweede dag bestaat uit het bereiden van een lunch en diner met de eerder gemaakte producten.
Meer info

Het volgende is "Kruiden en kooktechnieken"
Deze bestaat uit 2 dagen nl. op 4 en 11 juni
Deze tweedaagse wordt in verschillende seizoenen aangeboden.
Meer info

En als laatste: Iriscopie
In vier lessen maak je kennis met dit bijzonder onderdeel van je ogen, waarin je van alles kunt lezen over je lichaam.
Meer info

De volgende opleidingen starten in september:
Opleiding Herborist
meer info
Opleiding aromatherapie
meer info
De helende chef
meer info
Jaarcursus
meer info
Vervolg jaarcursus
meer info
Share
Tweet
Copyright © 2019 De Sprenk
U ontvangt deze mail omdat u zich ingeschreven heeft op de nieuwsbrief van De Sprenk.

Waar vindt u ons:
De Sprenk
Lijsterlaan 28
De Mortel5425XZ
Nederland

Uitschrijven van deze lijst    Bijwerken voorkeuren 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
DeSprenk.nl
DeSprenk.nl






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Sprenk · Lijsterlaan 28 · De Mortel, 5425XZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp