Nieuwsbrief

juli 2021


Even voorstellen:

Pieter de Boer

Wie Ameland zegt, zegt Pieter de Boer. Althans bij ons op kantoor ;-) Pieter is onze collega op Ameland en verzorgt met veel plezier alle werkzaamheden rondom het aan- en verkopen van (recreatie)woningen op dit prachtige eiland, waar wij als kantoor vanaf onze oprichting actief zijn. Als rasechte Amelander kan hij u alles vertellen over het wonen of recreëren op Ameland.

Treft u Pieter eens buiten een afspraak, dan is de kans groot dat hij met zijn paarden bezig is, ter voorbereiding op een mensportwedstrijd, als vrijwilliger bij de tewaterlating van de oude reddingsboot of gewoon eens voor een rondje over het strand.

Heeft u een (recreatie)woning op Ameland die u overweegt te verkopen; Pieter vertelt u tijdens een vrijblijvende waardebepaling graag meer over de waarde van uw woning, de beste strategie om deze te verkopen en onze uitgebreide dienstverlening. Een afspraak maken kan hieronder.
 
 
 

Klaar voor de start!

Klaar voor de start, we schreven er al eerder over in een vorige nieuwsbrief. Maar hoe bevalt dat eigenlijk?

Saskia uit Grootegast vertelt over haar ervaring:
'In de zomer van 2020 hebben wij een andere woning gekocht waarvan de overdracht ongeveer een jaar later zou plaatsvinden. Hoewel het nog te vroeg was om mijn eigen woning aan de Hazelaarstraat in Grootegast al op Funda te zetten, wilde ik al wel met de voorbereiding van de verkoop starten. Hiervoor bleek Klaar voor de start ideaal. Ik kon in alle rust mijn woning klaarmaken voor de foto’s, alles goed voorbereiden en rustig afwachten tot het goede moment om met de verkoop te starten op het moment dat mij goed uitkwam. Eén druk op de knop was enkele maanden later voldoende om te starten met de verkoop en mijn woning snel te verkopen en de termijn precies te laten aansluiten op de verhuizing naar onze nieuwe woning. Perfect geregeld!'


Bent u net als Saskia ook benieuwd naar het gemak van Klaar voor de start? Neem gerust contact op, wij vertellen u er graag meer over.

 

Winactie

In samenwerking met Werkman Brillen & Bolle-eyewear uit Surhuisterveen geven we 2 keer een waardecheque twv 150,- voor Bollé Eyewear weg.

Wat moet je doen om kans te maken op de Bollé Eyewear waardecheques?
➡️ Tel het aantal sleutelhangers in de vaas op de afbeelding en geef je antwoord door in een reactie op onze Facebook-pagina.
➡️ Tag een vriend of vriendin. Dan maakt hij of zij kans op de 2e waardecheque.
➡️ Like onze Facebook-pagina.

De winnaars worden eind augustus bekend gemaakt. Bij meerdere goede antwoorden wordt geloot.

Bekijk de Bollé Eyewear collectie alvast op www.bolle-eyewear.nl.
Ook ideaal voor bijvoorbeeld tijdens de Profronde van 2 oktober a.s.
 
 
 

Wat is mijn huis waard?

Wist u trouwens dat u ook via onze website een berekening kan laten maken van de waarde van uw woning? Het enige wat u hoeft te doen, is uw gegevens in onze rekenmodule in te voeren. Binnen 2 minuten ontvangt u de geschatte waarde van uw woning in uw mailbox.
 

Contact & Social media

Wilt u een woning verkopen of aankopen
maar weet u niet waar te beginnen, WhatsApp of bel ons!
Of gebruik een van onze social media kanalen
 
 
 
 
 
 
Verkopen doen we samen!