Beste lezer,
 
En er was licht
 
Met het voorbije Pinksteren nog in gedachten, zou je het (met een flintertje blasfemie) gerust een Wederopstanding kunnen noemen: de metamorfose van Heinen.
 
U las of zag ongetwijfeld al over de heropening van Adriaan, onze kinderboekenafdeling-met-het-kleine-deurtje. We vierden het uitbundig met Bossche schrijvers, Peer de Graaf, cadeautjes, schmink en veel kleine en grote gasten.
 
Maar ook verderop tilden we onze winkel over de drempel van het verleden: we deelden kasten anders in, verschoven tafels, creëerden nieuwe ruimten. Alles effectief maar bescheiden, zoals u van ons gewend bent. Een evolutietje, u belandt heus niet ineens in een vreemde boekhandel.
 
Alhoewel… Gaat u maar eens op de tweede verdieping kijken. Daar waar voorheen de reisgidsen uw vergezicht bepaalden, doen nu drie ramen dat. Het is onze leesruimte geworden. Waar u ontspannen aan een grote tafel kunt genieten. Van boeken. Van koffie. Van ruimte. Van licht!
 
Hartelijke groet,
                 
De boekverkopers van Heinen

p.s. Hij heeft alles al, denkt u wellicht. Wedden van niet? Het is Vaderdag aanstaande zondag. En wij garanderen u dat we volop cadeaus hebben die hij (nog) niet heeft.
 

ACTIVITEITEN
 

Spannende Boeken Weken

T/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken, waarin we de thriller als vakantieboek centraal stellen. Koop je tijdens de Spannende Boeken Weken voor minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken, dan krijg je van ons het geschenkboek cadeau: Dolores Dolly Poppedijn, een huiveringwekkende vertelling door Thomas Olde Heuvelt.

Het Mooie Kinderboekenfestival

zondag 16 juni, 11.00 uur / Verkadefabriek / voor info en kaarten klik je hier

Ieder jaar verschijnen er veel nieuwe kinderboeken die zich afspelen in spannende, grappige, interessante of geheimzinnige werelden. Achttien van deze mooie kinderboeken komen tot leven tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival in de Verkadefabriek. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

 

Signeersessie Lieke Kézér

zondag 23 juni, 15.00 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis

Voor haar debuut De afwezigen won Lieke Kézér zowel de ANV Debutantenprijs als de Bronzen Uil 2017. In mei verscheen De verloren berg, haar tweede roman. Op 23 juni komt Lieke Kézér van 15.00 tot 16.00 uur haar boek bij ons signeren.

Hier leest u meer

Interview + signeersessie Rob van Essen
 
zaterdag 29 juni, 16.00 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis

Rob van Essen won de Libris Literatuurprijs 2019 voor zijn De goede zoon. Op zaterdag 29 juni is hij te gast bij Heinen en wordt hij geïnterviewd door redacteur Mariska Kleinhoonte van Os. Daarna leest Rob voor uit zijn boek en is er ruimte voor vragen en signeren.

Hier leest u meer.

 

Lezing, signeersessie en meet & greet Thomas Olde Heuvelt

zondag 30 juni, 15.00 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis

Begin mei verscheen Echo, de langverwachte nieuwe thriller na zijn wereldwijde bestseller Hex. Op zondag 30 juni is schrijver Thomas Olde Heuvelt bij ons te gast voor een lezing, signeersessie en meet & greet.

Hier leest u meer.

Signeersessie Karin Bloemen

zondag 14 juli, 15.30 – 17.00 uur / Boekhandel Heinen / entree gratis 

In juni verschijnt Mijn ware verhaal, het aangrijpende boek over Karin Bloemen’s jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Op zondag 14 juli komt ze haar boek bij ons signeren.

Hier leest u meer.

BOEKENTIPS
 

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt
u gebruik maken van de link onder aan deze brief.

Copyright © Boekhandel Adr. Heinen
 
Copyright © 2019 Adr. Heinen, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief.

Our mailing address is: info@heinen.nl
Adr. Heinen
kerkstraat 27
's-Hertogenbosch, NB 5211 KD
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list