FacebookTwitterYoutubeRSS
Home seperator Actueel seperator Oost Nederland seperator Vispas seperator Wedstrijden seperator Webwinkel seperator Contact

Oost Nederland Nieuwsbrief MEI 2017

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!
seperator

streetfishing in ommen tijdens nationale hengeldag

Zaterdag 27 mei is het zover, dan is het weer Nationale Hengeldag! Zoals je van ons gewend bent, organiseren we ook dit jaar weer een jeugddag. Deze keer sluiten we aan bij het landelijke thema Streetfishing en zijn we in Ommen. 


-> Lees hier meer over

seperator

nIEUWE WEBSITE - FISHING IN HOLLAND!

Sportvisserij Nederland heeft www.fishinginholland.nl gelanceerd: dit is ht vertrekpunt voor een vistrip in eigen land. Hier vind je de gaafste bestemmingen en beste accommodaties voor de sportvisser - of je nu met je vismaten eropuit wilt of met het hele gezin op vakantie gaat. Laat je inspireren door wat Nederland op hengelsportgebied allemaal te bieden heeft!



-> Lees hier meer over

seperator

VISSEN MET EEN visgids TIJDENS UIT-JE-TENT FESTIVAL

Op vrijdagavond 9 en zaterdag 10 juni kun je vissen met een visgids in de Noordoostpolder. Vrijdagavond verzorgt visgids Eeuwe Weening een interessante lezing, waarbij hij vele vistips prijsgeeft die je op zaterdagochtend direct kunt toepassen op de mooiste visstekken in de omgeving.


-> Lees hier meer over

seperator


BART LEERT VISSEN VAN VISKID BOAZ OP NICKELODEON

Nickelodeon-presentator Bart Boonstra weet niets van sportvissen, maar daar komt snel verandering in! Hij krijgt namelijk les van Viskid Boaz en hun avonturen zijn vanaf 14 mei vier weken lang iedere zondagochtend om 09.35 uur te zien op Nickelodeon.


-> Lees hier meer over

seperator

REGIO-EDITIE HT VISBLAD ONLINE

Heb je een VISpas van een hsv die bij onze federatie is aangesloten, dan heb je de papieren versie van de regio-editie van Oost Nederland al in de bus gehad. Nu kun je hem ook weer digitaal lezen. Deze keer hebben we weer interessante artikelen voor je, zoals een artikel over de spiksplinternieuwe cursus Vakbekwaam Visgids, karperuitzet en het NK IJsvissen van afgelopen winter.


-> Lees hier meer over

seperator

CONTROLEZAKEN IN OOST NEDERLAND

Een artikel over controles door onze boa's waarin de woorden "steekwerend vest" vermeld waren, zorgde de afgelopen tijd voor veel media-aandacht in ons federatie-gebied. Een verslaggever van De Volkskrant ging een dagje met onze boa's mee op controle langs de IJssel en maakte een reportage.


-> Lees hier meer over




Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

Sportvisserij Nederland


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.
</