11-3-2020

Coronavirus (COVID-19)

In de regio Gelderland-Zuid zijn meerdere mensen besmet met het coronavirus. Dit leidt tot veel vragen. Op nijmegen.nl vindt u informatie over de actuele situatie. 

Lees meer

Bijna 2500 nieuwe Nijmeegse banen in één jaar tijd

Het aantal banen in Nijmegen blijft groeien. In 2019 kwamen er bijna 2500 banen bij ten opzichte van 2018. Dat is een groei van 2,4 procent. Daarmee komt het totaal aantal banen uit op 103.700. 

Lees meer

Vanavond in de raad

Vanavond, 11 maart, is het Politieke Avond en de gespreksrondes staan centraal. U krijgt onder andere een toelichting op de bronnen- en warmtestrategie.

Lees meer

Ben jij een baas?

Middelbare scholieren kunnen een plan indienen voor een eigen bedrijf, product of dienst waarmee zij mensen helpen. Maak hiermee kans op € 250,- startkapitaal en hulp van StartUpNijmegen. 

Lees meer

NLdoet op 13 en 14 maart 

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen helpen op 14 maart  een handje mee.

Lees meer

Deze week ...

Wethouder Harriët Tiemens opent op 13 maart de tentoonstelling ‘Verbeelding van de Waal – een interactieve beleving van de rivier’ in museum De Bastei.

Lees meer

Internationale Vrouwendag

Zondag 8 maart was Internationale Vrouwendag. Ter ere hiervan hielpen raadsleden en fractievolgers mee met de Nederlandse taalles bij Steunpunt Taal Educatie Participatie (STEP).

Lees meer


"De Nijmeegse economie ontwikkelt zich positief. In 2019 kwamen er bijna 2500 banen bij en de stad is qua inwoneraantal één van de hardst groeiende Nederlandse steden."
Monique Esselbrugge - wethouder economie
Twitter gemeente Nijmegen
Facebook gemeente Nijmegen
Website gemeente Nijmegen
Instagram gemeente nijmegen
Handige links
Besluitenlijst B&W  | Contact | Overheid.nl | Privacy
Gemeente Nijmegen 2020, 
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor deze nieuwsbrief

voorkeuren aanpassen | afmelden | aanmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp