Nieuwsbrief Marieke Meulenberg, Oproep aan alle mannen en vrouwen, Soulhealing, Entities of Light Retreat, Reis Brazilië
View this email in your browser
Lieve ,

Op de valreep voor mijn bezoek aan de Casa de Dom Ignacio waar ik 19 november weer heen ga, voel ik de energie al flink stromen.



Ik voel enorme hulp van de Entities of Light. Het is niet dat zij al onze stukken omtoveren en wij achterover kunnen leunen. Zij helpen ons om in onze diepste lagen te zakken. Zodat er op alle lagen van ons zijn doorstroom kan plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat ons fysieke, emotionele en zielslichaam één kunnen worden. Je ware zelf kunnen zijn. Stralend en in je volle kracht. Authentiek en waarachtig. Dit zorgt voor een gezond lichaam en in balans zijn. Dat het moeiteloos gaat in je leven. Dat je de Levensvreugde door je heen voelt stromen.

Voor velen is het makkelijker ‘naar boven’ te verbinden dan naar beneden, en daarmee bedoel ik de moeite of zelfs weerstand om echt in het lichaam te zakken. Je ten volle te verbinden met de onderste chakra’s ofwel, in je kelders zoals ik het wel eens noem. Maar dat is wel de weg! Zo verbinden we ons met ons lichaam, het voertuig van onze ziel, en daarmee met de aarde. De hemel aarde verbinding gaat door het lichaam heen! We hebben niet voor niets een lichaam gekregen.

Heb je fysieke klachten? Probeer dan te luisteren wat je lichaam je wil vertellen. Het is een teken dat iets niet door kan stromen. Dan kom je vaak uit bij emoties. Deze moeten kunnen stromen.
VOELEN is de weg… echt voelen in je lichaam. Zeker spirituele mensen vinden het heerlijk om hoog in de energie te zitten, zich verbonden te voelen met de hemelse sferen, de goddelijke helpers. En dat is ook heel fijn. En velen van hen willen niets liever dan dit op aarde brengen. Maar..wanneer je niet verbonden bent met je lichaam en dan met name met je kelder, je basis chakra, dan blijft het zweven boven de aarde.

Dit kan zich uiten in te weinig doorstroom in je leven.. op allerlei vlakken, dit kan fysieke klachten veroorzaken, vermoeidheid, niet je volle potentie kunnen leven, , financieel stroomt het niet, relationele problemen, Je levensdoel niet kunnen verwezenlijken en ga zo maar door.

Dit is ook de plek van intimiteit, seksuele energie, het creëren. Vele mensen, zowel mannen als vrouwen zijn niet vrij op seksueel vlak. Hier rust nog steeds een taboe op. In volle overgave je seksuele energie laten stromen, in gelijkwaardigheid, in vrijheid. 

Bij vrouwen zit hier vaak angst op, wat zich kan uiten in haarzelf af sluiten voor de man en daarmee voor haar zelf. Of het seksuele stuk als een must op de automatische piloot laten gebeuren. Vanuit opoffering, vanuit omdat het ‘zo hoort’ , maar niet vanuit genieten en eerbied voor haar eigen lichaam. De vrouw heeft moeite aan te geven wat zij fijn vindt, alsof dat niet mag.

Bij mannen zit hier vaak nog een stuk prestatie op. Ook dan is het niet vrij. Als man kwetsbaar mogen zijn, niet hoeven presteren, en seksualiteit niet nodig te hebben als uitlaatklep voor onverwerkte emoties die er door ‘niet kwetsbaar te mogen zijn’  geen doorstroom hebben. Door teveel hoofd energie ,te veel in control zijn, ontstaat er een enorme behoefte aan seksuele energie.  Ook dit mag helen, in balans komen. 

Zorg dus dat je kelder de nodige aandacht krijgt. Dit nodigt vaak niet uit.. want dit is juist de plek waar diepe, vaak oude emoties en dus onverwerkte stukken liggen opgeslagen, zoals diepliggende angsten, verdriet , woede, en zeker de laatste is eentje waar mensen die graag hoog verbinden met de goddelijke energie niet veel mee hebben. Woede die mag stromen, waar deze ook ontstaan is, wordt omgezet naar pure levenskracht. En zo kan ieder echt ten volle zijn of haar plek innemen. Dan sta je. Helemaal zoals je bent. Alsof je een nieuw fundament in jezelf creëert en dat is eigenlijk ook zo. Hierdoor kun je tijdelijk ervaren even helemaal de weg kwijt te zijn. Niet meer weten waarheen je gaat en wie je nu werkelijk bent. Je lijkt zo diep weg te zakken, wat je nog niet eerder ervaren hebt in je leven. Alsof alles waar je eerder hard aan jezelf had gewerkt, voor niets is geweest en je verder weg bent dan ooit. Dit hele proces, wat tot op de diepste laag in jezelf wilt gaan, kan ervaren worden als zeer intens. Het gevoel van no way back. Tegelijkertijd niet wetende waar je uitkomt. Alle controle is weg, alle houvasten zijn verdwenen. Dit is tijdelijk en moet er mogen zijn! Deze weg voelt vaak alsof je helemaal alleen bent, in de kou staat, waar is iedereen om je heen gebleven.. ook dit hoort erbij. Maar er zijn vele zielen die hier nu doorheen gaan, sommigen gaan voor op en anderen  volgen of gaan volgen. Je was nooit eerder zo dichtbij je essentie en dit gaat dwars door alles heen. Het kan  niet anders, dan er dwars doorheen gaan. Er vindt een wedergeboorte plaats. Alles wordt nieuw. Jij.. Wij.. op weg naar de nieuwe wereld, het nieuwe bewustzijn.. de vijfde dimensie energie.



Ik merk dat dit in alle groepen en individuele processen die ik mag begeleiden gebeurt. Echt dieptewerk. Tot in de diepste lagen wil er getransformeerd worden.

De Entities of Light helpen ons om hier versneld doorheen te gaan. Dat betekent dat de behandelingen op afstand vanuit de Casa, de Souhealings, de Schouw Retreats met de Entities, ons diep en versneld in proces kunnen brengen. De aarde en de mensheid is er aan toe, de transformatie wil plaatsvinden, helemaal. Intens en tegelijkertijd zo mooi dat het nu kan en mag gebeuren. Dit vraagt om  moed, overgave en vertrouwen.

Zo komen er ook in mij stukken aan het licht, waarvan ik dacht daar al lang mee klaar te zijn. Onzekerheid, me klein voelen, gevoelens van doe ik het wel goed, er kan niets meer verstopt blijven en alles wil helemaal in het licht. Uithuilen, emoties, ALLES moet er mogen zijn. Kwetsbaar mogen zijn. Ten diepst. Volledige transparantie. Dat is de weg naar de kelder, waardoor je thuiskomt in je diepste wezenskern. Ik ga er voor. Jij ook?

Keep the Faith.

Met liefde en dankbaarheid naar alles wat mij hierin helpt!

Marieke

Gedicht van Marianne, Lichtwerker, in haar volle kwetsbaarheid, verbonden met haar grote angst om zich echt te laten zien en horen in de wereld, deelde ze dit moedig en openhartig voor een groep, waardoor de angst kan helen
 
Ik voel me klein,
Het voelt niet fijn!
Vooral in een groep,
Ook al zeggen ze ..laat je horen ...Roep!!!
Zelfs schelden en vloeken toegestaan,
Ik wil wel maar mijn angst geeft het geen bestaan.
Thuis komt het proces,
Telaat....steeds de zelfde les,
Altijd maar afwachten,
Bang dat ze me afslachten.
Ik wil me graag laten zien en openbloeien,
Maar de angst houdt me tegen om hierin te groeien.
Is wat ik voel wel waar en echt?
En heb ik wel het recht?
Om mijn gevoel uit te spreken,
En iets open te breken?
Onder de laag van onzekerheid,
Zit mijn eigen waarheid.
Vandaag neem ik het besluit,
Dat ik het gewoon...UIT!!!
De gedachte maakt me innerlijk vrij,
En mijn ziel word blij.
Waarschijnlijk schiet ik straks weer in mijn hoofd,
En voelt mijn gevoel weer als verdoofd.
Maar dit is de eerste stap die ik zet...om mezelf te bevrijden,
Me te openen in mijn kwetsbaarheid en het einde van innerlijk lijden .
Ik weet en voel dat ik beschermd ben,
Ik voel hun aanwezigheid ....ik hoor bij hen.
Mijn gidsen en engelen moedigen me aan,
Om in mijn eigen licht te staan.
Ook al vind ik het doodeng en maakt het me bang,
Ik ga ervoor....mezelf bevrijden is waar ik naar verlang.

Marianne
Activiteiten die jou ondersteunen, waar je ook bent op je pad, je bent zo welkom!
Healing avond man vrouw energie, de volle hereniging met de man en de vrouw in jezelf! Het heilig huwelijk

Oproep aan de mannen...en aan de vrouwen...

In deze periode van transformatie hier op aarde zijn de collectieven hard bezig. Daarmee bedoel ik het mannelijke en het vrouwelijke in de mens, zowel voor de vrouwen als voor de mannen. Ik merk in mijn praktijk dat er de laatste tijd veel mannen komen met dezelfde stukken. En ook veel vrouwen met dezelfde stukken. Vorige week werd ineens duidelijk de boodschap doorgegeven: 'Nu is de tijd dat de mannen en de vrouwen die verbonden zijn met deze collectieven en het helpen helen hiervan als één van hun taken hebben in dit leven, echt samen gaan komen’. Fysiek samen zijn, op regelmatige basis, voor een bepaalde periode. In eerste instantie los van elkaar, op een later tijdstip verenigd.
Want waar één heling ondervindt, heelt ook de ander. Dit omdat het gaat om een collectief stuk.

De boodschap die ik mocht ontvangen, is een periode regelmatig samenkomen, van mannen met elkaar, en vrouwen met elkaar, om uiteindelijk allen te verenigen.
En dat betekent.. de volle hereniging met de man en de vrouw in jezelf!
Het heilige huwelijk.
Wanneer dit voltrokken is, ben je klaar om de "Nieuwe wereld-relatie" in deze wereld neer te zetten.

lees verder

Praktisch: De avond wordt geleid door de energie in het moment. Dit gaat om dieptewerk! Waar één heelt, werkt dit door op de hele groep, en op de collectieven.
Ook Kristalbedden zullen beschikbaar zijn.

13 december 19.00 - 21.30 uur
1e Mannen groep bijeenkomst. Begeleid door Marieke in samenwerking met Stephan Winters

20 december 19.00-21.30 uur
1e Vrouwen groep bijeenkomst.  Begeleid door Marieke in samenwerking met Vera Maranus

Locatie: Wijkcentrum ‘De Kwikstaart’, Nagelenburgsingel 2 in Oost-Souburg.
Aanmelden: stuur een mailtje naar manamarieke@gmail.com
Bijdrage: € 15,00 per bijeenkomst.
 
 
10 december SOULHEALING in "Op Hodenpijl"
  
SOULHEALING met de Entities of Light, met Life muziek van Simone Awhina. www.simoneawhina.com
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Informatie en Aanmelden

Deze hele bijzondere middag is als een bezoek aan de Casa de Dom Ignacio in Brazilië met John of God. Dit is uniek in Nederland.
Soulhealing met de Entities of Light and Love is een voortvloeisel uit de Casa. Marieke heeft John of God toestemming gevraagd om dit in Nederland te mogen neerzetten. Met alle hulp en steun van de Entities.
Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel en hoe krachtig de liefde van de Entities of Light is. Dit ga je duidelijk voelen in de ruimte waar zij aanwezig zijn. Deze onvoorwaardelijke liefde is hun middel om zielsheling te activeren, wat doorwerkt in alle lagen van je Zijn.
Op het moment dat zielsheling plaats vindt kan emotionele en fysieke heling worden geactiveerd.

Lees hier een aantal reacties van de laatste Soulhealing te Goes:
Entities of Light Retreat 3 tm 5 februari 2017


UNIEK IN NEDERLAND !!
“Retreat of the Entities of Light” 3 t/m 5 februari in Noordgouwe


Deze Retreat mag ik  – met toestemming én aanwezigheid van de Entities of Light via John of God – organiseren.
Ervaar en onderga de unieke Healing-energy van de Casa de Dom Inacio, Abadiania, Brazilië
John of God, ofwel Joao de Deus, is het krachtigste, nu levende medium, en moet zonder meer tot de grootste van de afgelopen tweeduizend jaar gerekend worden.

Wat kun je verwachten tijdens deze Retreat?

Het gehele weekend zullen de Entities of Light die in de Casa de Dom Ignacio in Brazilie hun helen de werk doen,  voelbaar , en voor sommigen ook zichtbaar , aanwezig zijn.  Er wordt door hen aangegeven hoe de Retreats moeten gaan, Marieke is het gehele weekend in verbinding en volledig afgestemd op de Entities.  Er is krachtige ondersteuning van een team Mediums die de energie helpen geleiden.  Je zult de onvoorwaardelijke liefde van de Entities ontvangen die jou op alle lagen van je Zijn heling geven, werkend op zielsniveau, van binnen naar buiten. Dit werkt door in heling op alle niveaus en  zorgt voor een enorme bewustzijnsverruiming.

Wat je verder ontvangt:
  • Kristalbed-sessies
  • Stilte- en geleide meditaties
  • Gebeden en gebedsdriehoek
  • Ziel-zuiverend badritueel zoals de waterval bij de Casa
  • Zingen
  • Massages
  • Helend Casa water
  • Energetisch voedsel
Het gehele weekend wordt je verwacht witte kleding te dragen zoals in de Casa, zodat de entiteiten beter hun energie door je heen kunnen laten stromen.
Prijs: €495,-

Dit is voor het gehele weekend onder deskundige begeleiding, inclusief  een Kristalbed-sessie, overnachtingen, alle maaltijden, drankjes . Dit hele weekend kun je gebruik maken van alle faciliteiten die het mooie Kuuroord de Schouw te bieden heeft, een plek die voelt als thuiskomen.
Aanmelden en meer informatie bij Marieke Meulenberg  manamarieke@gmail.com

lees verder

 
Groepsreis Naar Brazilië John of God 2017


De volgende tweewekelijkse groepsreis naar Brazilie zal in het najaar 2017 plaatsvinden, van 5 tot en met 19 november 2017. Meer informatie en aanmelden voor deze prachtige reis vind je op  www.johnofgodhealing.nl

 
In het Zonnetje !!

Deze maand zet ik in  het zonnetje:

Mijn naam is Charlotte Pouwer en met veel liefde en enthousiasme heb ik Praktijk Puer opgericht. Puer is het Latijnse woord voor kind. Praktijk Puer spreek je uit als ‘Praktijk Puur’. Ik zie kinderen namelijk als puur, met ieder hun eigen karakter, talenten en kwaliteiten. Het is mijn passie om kinderen en ouders te helpen deze kwaliteiten en talenten naar voren te halen en puur zichzelf te zijn. Zodat kinderen en ouders met zelfvertrouwen en plezier van het leven kunnen genieten. Ik sta voor een open, positieve en betrokken benadering. En ik hecht veel waarde aan een goede afstemming tussen wie het kind is, wie ouders zijn en wat zij nodig hebben om samen te kunnen groeien.

Je kan bij mij terecht voor psychologische behandeling en begeleiding bij uiteenlopende vragen. Ik bied ook groepstrainingen aan voor hooggevoelige kinderen en kinderen met angsten. Daarnaast verzorg ik workshops of informatie avonden voor scholen en andere instanties.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!
Liefdevolle groet,
Charlotte Pouwer


www.praktijkpuer.nl
charlotte@praktijkpuer.nl
0651630575

 
Copyright © 2016 De Helende reis in de praktijk, All rights reserved.
je hebt jezelf aangemeld op deze lijst.

Our mailing address is:
De Helende reis in de praktijk
Emmastraat 60
Vlissingen, Zeeland 4381BG
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp