FacebookTwitterYoutubeRSS
Home seperator Actueel seperator Oost Nederland seperator Vispas seperator Wedstrijden seperator Webwinkel seperator Contact

Oost-Nederland Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!
seperator

BIJZONDERE VANGST TIJDENS ONDERZOEK SWIMWAY VECHT

Sinds afgelopen voorjaar worden vismigratie onderzoeken uitgevoerd bij de stuw Vechterweerd bij Dalfsen. Deze onderzoeken maken deel uit van het gezamenlijke project Swimway Vecht van de Waterschappen Vechtstromen en Drents Overijsselse Delta. Afgelopen vrijdag was het raak en is de eerste zeeforel gevangen!



seperator

snoekbaarsstropers betrapt op de vecht

Afgelopen weekend zijn bij de Overijsselse Vecht twee snoekbaarsstropers staande gehouden door buitengewone opsporingsambtenaren (BOA's) van Sportvisserij Oost-Nederland. Mede dankzij tips van oplettende sportvissers kwamen de verdachten in het vizier en konden ze na een zorgvuldige voorbereiding op heterdaad worden betrapt op het meenemen van teveel snoekbaars.



-> Lees hier meer over

seperator

Regio-editie ht visblad online

Hij is er weer! De gloednieuwe digitale versie van de regio-editie van Oost-Nederland. Lees in deze editie onder andere over reddingsacties, Swimway Vecht, vissen bij zorgcentrum Krnnenzommer en hoe voormalig Nederlands Kampioen Tim Rijsdijk jeugd leert vissen. Natuurlijk mag een overzicht van onze wedstrijdkampioenen niet ontbreken.


-> Lees hier meer over

seperator

eerste mindervaliden vissteiger zwolle geopend

Het Zwartewater bij Zwolle is een fantastisch mooi viswater, wat vooral bij witvissers en roofvissers erg geliefd is. Omdat de oever grotendeels voorzien is van basaltblokken of riet, is het water niet overal even goed toegankelijk. Op vrijdag 2 november werd de eerste goed toegankelijke mindervaliden vissteiger, oftewel MIVA vissteiger, aan het Zwartewater geopend.


-> Lees hier meer over

seperator


UITZET SPIEGELKARPERS IN OOST-NEDERLAND (VIDEO)

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober heeft De KSN regio Zwolle samen met enkele vrijwilligers weer prachtige Valkenswaardse spiegelkarpers uitgezet in o.a. de IJssel, het Ommerkanaal en de Lutterhoofdwijk. Lees het verslag en bekijk de video 


-> Lees hier meer over

seperator

HSV STEENWIJK DERDE IN FINALE FEDERATIEF CLUBKAMPIOENSCHAP

Zaterdag 27 oktober werd de landelijke finale van het Federatief Clubkampioenschap gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Kootstertille. HSV Steenwijk behaalde de derde plek met slechts een punt verschil ten opzichte van HSV Yde-de Punt van Sportvisserij Groningen Drenthe, die tweede werd. HSV De Rietvoorn van Sportvisserij Frysln werd kampioen.



-> Lees hier meer over



Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

Sportvisserij Nederland


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.