FacebookTwitterYoutubeRSS
Home seperator Actueel seperator Oost Nederland seperator Vispas seperator Wedstrijden seperator Webwinkel seperator Contact

Oost-Nederland Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!
seperator

DIRECTEUR ED PIEK NEEMT NA BIJNA 20 JAAR AFSCHEID VAN SPORTVISSERIJ OOST-NEDERLAND

Na een periode van bijna 20 jaar, eerst als manager en de laatste jaren als directeur, heeft Ed Piek met ingang van 1 oktober jl. onze organisatie verlaten. Ed gaat zogezegd "back to his roots" door een nieuwe uitdaging te aanvaarden als manager bij Staatsbosbeheer in de Achterhoek. Terug naar waar alles begon, aangezien Ed zijn carrire startte als boswachter.



seperator

jeugd riviervisdag aan de ijssel bij brummen/Bronkhorst

Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland organiseren op zaterdag 13 oktober een Jeugd Riviervisdag aan de IJssel nabij Brummen voor maximaal 40 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar.



-> Lees hier meer over

seperator

nieuwe waterbodemkaarten gratis beschikbaar

Onze database met waterbodemkaarten is opnieuw aangevuld. Doe je voordeel met de gedetailleerde kaarten en zoek de mooiste hotspots om jouw vangkansen te vergroten!


-> Lees hier meer over

seperator

nieuwe viscoaches en vismeesters gezocht voor schooljaar 2018/2019

Het afgelopen jaar is het aantal aanvragen voor een visles op school explosief gestegen! Gelukkig hebben we een geweldig team vismeesters, viscoaches en andere vrijwilligers dat met veel enthousiasme n naar grote tevredenheid van de scholen de vislessen verzorgt, maar nieuwe aanwas van vismeesters is beslist nodig om de aanvragen de komende jaren ook te kunnen blijven honoreren.


-> Lees hier meer over

seperator


PODIUMPLEKKEN VOOR WEDSTRIJDVISSERS OOST-NEDERLAND

Bij verschillende Open Nationale Kampioenschappen zijn podiumplekken behaald door deelnemers uit Oost-Nederland. Zo werd Geertje Veenstra derde op het Open NK Dames, Roy Brinks werd derde in de categorie U25 op het Open NK Junioren en het Evezet Trabucco Fishing Team van HSV de Karper uit Brummen werd kampioen bij het Open NK Teams.


-> Geertje Veenstra wint brons op het Open NK Dames
-> Roy Brinks derde op het Open NK Junioren
-> Evezet Trabucco Fishing Team wint Open NK voor Teams in Vries

seperator


Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

Sportvisserij Nederland


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.