Openen in browser

        

Paul zag agenten met getrokken wapens in zijn straat in Geertruidenberg

Zeker drie politiewagens in de Pieter van IJpelaarstraat in Geertruidenberg en al anderhalf uur een politiehelikopter boven de wijk. De politie houdt een huis omsingeld waar een verwarde man met een vuurwapen zich schuil houdt. Omwonende Paul is getuige van een filmisch tafereel: "Het huis lijkt wel belegerd."

Lees meer

Ontzetting in straat waar vrouw werd doodgestoken: 'Heb slecht geslapen'

Een deel van de Van Alkemadestraat in Tilburg is afgesloten met zwarte schermen. De politie is er nog druk met het onderzoek naar de moord op een 29-jarige vrouw. Bewoners zijn geschrokken en verbaasd: "Dit is eigenlijk een hele saaie straat."

Lees meer

Coronanieuws: 1225 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze 1e april houden we je op de hoogte van al het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Jonge bestuurder gewond na rammen boom

Een jonge autobestuurder is woensdag gewond geraakt nadat hij op de Ippelseweg in Nieuwendijk frontaal tegen een boom was gereden.

Lees meer

Bouwvakker valt op een ijzeren pin op een bouwplaats in Eindhoven

Een bouwvakker is donderdagochtend op een ijzeren pin gevallen op een bouwplaats in Eindhoven. De man raakte daarbij gewond. Het ongeluk gebeurde op een bouwplaats aan de Johannes van der Waalsweg.

Lees meer

Dode na aanrijding op spoor, treinverkeer lag uren stil

Door een aanrijding op het spoor op de Liesbosweg in Etten-Leur reden er urenlang geen treinen tussen Breda en Roosendaal.

Lees meer

Brand op balkon van flatgebouw in Tilburg: bewoonster schrikt wakker

Een balkon van een flatgebouw aan de Sweelincklaan in Tilburg is afgelopen nacht verwoest door een brand. Het vuur brak tegen één uur door nog onbekende oorzaak uit. Er raakte niemand gewond. De brandweer voorkwam dat de brand oversloeg op het appartement of andere woningen.

Lees meer

Overvaller met getrokken wapens uit auto gehaald op A16

Een 21-jarige Belg is woensdag op de A16 opgepakt na een overval in Rijsbergen. De politie haalde hem met getrokken wapens uit de auto. De man werd een paar uur na de overval gespot aan de hand van het kenteken van zijn auto. Dat was na de overval geregistreerd in het systeem van de politie.

Lees meer

Scholen dicht en bussen stilgelegd in Geertruidenberg vanwege verwarde man

Een verwarde man met een vuurwapen heeft zich donderdagmiddag opgesloten in een huis aan de Pieter van IJpelaarstraat in Geertruidenberg. Enkele scholen hielden hun kinderen uit voorzorg tijdelijk binnen.

Lees meer

Fris maar zonnig paasweekend, daarna kans op sneeuw

Van zomerse temperaturen de afgelopen dagen, gaan we naar een redelijk zonnig maar veel koeler paasweekend. Daarna wordt het plots weer winter, met zelfs kans op sneeuw.

Lees meer

Kotsend de Python uit? Niet meer nodig, zeggen onderzoekers

Kotsmisselijk een Efteling-attractie uitkomen, is binnenkort verleden tijd. Het attractiepark heeft samen met de Technische Universiteit in Eindhoven onderzoek gedaan naar het verband tussen voedselinname en attractiebezoek. Het resultaat: er komt een revolutionaire tool die finaal over je nek gaan moet voorkomen. En dat op 1 april!

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant