Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Zedenzaak Oudenbosch: 'Verdachte bond vrouw (21) vast in eigen huis en verkrachtte haar'

"De verdachte is terecht gekomen in een web van eigen leugens", zei de officier van justitie donderdag tijdens de inhoudelijke behandeling van een ernstig zedenmisdrijf op 21 maart in Oudenbosch. In het huis van haar ouders werd een jonge vrouw (21) vastgebonden door een man (37) die zich zou hebben voorgedaan als pakketbezorger. Justitie is ervan overtuigd dat de indringer haar vervolgens verkrachtte en wil dat hij vijf jaar de cel ingaat. De verdachte zelf ontkent de verkrachting.

Lees meer

Man die zichzelf betast bij basisschool in Raamsdonksveer is opgepakt en krijgt gebiedsverbod

Een man die maandagmiddag zichzelf aan het betastte was in de buurt van basisschool De Vonder in Raamsdonksveer is opgepakt. De schennispleger is verhoord en krijgt van de gemeente een gebiedsverbod. Hij moet zich ook bij de rechter melden.

Lees meer

Boeren weer massaal op pad, maar waarom gaan ze nu naar het provinciehuis?

Honderden boeren gaan vrijdag naar het provinciehuis in Den Bosch. Ze willen daar hun stem laten horen nu Provinciale Staten gaan praten over de stikstofproblematiek.

Lees meer

Bouw drieduizend Brabantse woningen dreigt stil te vallen door stikstofuitspraak

De bouw van zeker 3363 Brabantse woningen staat op losse schroeven door de recente stikstofuitspraak. Daardoor dreigen liefst 3689 mensen hun baan te verliezen en lopen bouwers ruim zeshonderd miljoen euro aan omzet mis.

Lees meer

Addy van den Krommenacker laat Meilandjes stralen in zijn creaties bij uitreiking Televizier-Ring

De Meilandjes wonnen woensdagavond de Televizier-Ring, maar mode-ontwerper Addy van den Krommenacker stal de show. Samen met styliste Pascalle Swinkels ontwierp hij de jurken van Erica en haar dochters Montana en Maxime en zocht hij een bijpassend pak uit voor Martien Meiland.

Lees meer

Vluchtende man gooit zak met drugs uit auto maar ziet agent over het hoofd

Een 26-jarige automobilist uit Bergen op Zoom is woensdagmiddag aangehouden door de politie. De Bergenaar reed met hoge snelheid over de Antwerpsestraat in Putte.

Lees meer

Bekladder van oorlogsgraven in Mierlo mag cel verlaten, maar krijgt wel psychische hulp

De 36-jarige man die wordt verdacht van het bekladden van oorlogsgraven in Mierlo, komt donderdag vrij. Hij mag de cel verlaten op voorwaarde dat hij psychische hulp en begeleiding krijgt.

Lees meer

Michel hoorde collectante die beroofd werd gillen en schoot te hulp: 'Ze was helemaal overstuur'

Een mevrouw die aan het collecteren was voor de Brandwondenstichting werd woensdagavond beroofd in Oudenbosch. Een man rukte de collectebus uit haar handen. Buurtbewoner Michel Kuiper hoorde gegil en rende gelijk naar buiten. Maar de dader was al gevlogen.

Lees meer

Listeria-schandaal: afvalverwerker Rendac in Son gaat 300.000 kilo vlees vernietigen

Het vernietigingsbedrijf Rendac in Son gaat 300.000 kilo vleeswaren verwerken van producent Offerman. Het gaat om de pakjes vlees die uit de schappen werden gehaald vanwege de listeria-besmettingen.

Lees meer

Onderzoek naar zelfmoord in cel: ‘Politiemedewerkers valt niets te verwijten’

Er wordt niemand vervolgd nadat een man zich in een politiecel in Eindhoven afgelopen zomer van het leven heeft beroofd. Dat heeft het Openbaar Ministerie na onderzoek besloten.

Lees meer

Beroving van collectant schokt Brandwonden Stichting: 'Dit vinden we respectloos'

De Nederlandse Brandwonden Stichting is erg geschrokken van de beroving van een van haar collectanten woensdagavond in Oudenbosch. “Iemand die vrijwillig haar best doet voor ons moet veilig over straat kunnen”, zegt een woordvoerder namens de stichting. “Dit vinden we respectloos.”

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant