Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

400 kilo harddrugs gevonden in huurbus op A2, straatwaarde is zo'n 10 miljoen

In een huurbusje op de A2 bij Liempde heeft de politie dinsdag vierhonderd kilo MDMA-kristallen gevonden. De bestuurder van de bus is aangehouden. Het ging om een Amsterdammer van 29 jaar oud. De drugs zouden op straat ongeveer 10 miljoen opbrengen. In eerste instantie sprak de politie over 100 miljoen, maar dat bleek niet te kloppen.

Lees meer

De vastgeplakte peer van Koos levert een extraatje op voor bezoekers van de voedselbank

De peer die Koos Bos uit Dongen afgelopen weekend achteloos tegen de muur plakte, maakte het goede los in de mensen. In Amerika werd onlangs een vastgeplakte banaan door een kunstenaar verkocht voor 120.000 dollar. Koos zette zijn parodie op het kunstwerk op Marktplaats. En die actie levert later deze week indirect een extraatje op voor bezoekers van de voedselbank in Breda.

Lees meer

Zadeldieven slaan opnieuw toe, 21 zadels gestolen bij manege Asten-Heusden

Ook bij Paardensportcentrum De Witte Vallei in Asten-Heusden hebben zadeldieven dit weekend toegeslagen. In de nacht van zaterdag op zondag werden bij de manege maar liefst 21 zadels meegenomen. Waaronder enkele heel dure exemplaren van enkele duizenden euro's, zo schat eigenaar van de manege, Lucia Geboers. Het was voor haar wel even schrikken toen ze de diefstal zondagochtend ontdekte.

Lees meer

Auto van de brandweer geramd op kruising in Etten-Leur

Een auto van de brandweer was donderdagmiddag betrokken bij een aanrijding op het bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Op de kruising van de Florijnstraat met de Penningweg kwamen twee auto's in botsing met elkaar. Het is nog onduidelijk welke bestuuder er geen voorrang heeft gegeven.

Lees meer

'Crimineel slagveld' in Eindhoven: verdachten mogelijk langer de cel in

Drie van de vier mannen die betrokken zouden zijn geweest bij een wildwestschietpartij tussen leden van motorbendes aan de Medoclaan in Eindhoven, moeten mogelijk langer de cel in. De advocaat-generaal bij het gerechtshof in Den Bosch eiste donderdagmorgen vier jaar celstraf tegen alle drie. Justitie noemde de schietpartij ‘een crimineel slagveld’, al raakte er niemand gewond.

Lees meer

De dood van baby Rivano was volgens vader Kevin een ongeluk en hij geeft de schuld aan de moeder

De dood van de zeven maanden oude Bredase baby Rivano zou heel goed het gevolg geweest kunnen zijn van een ongeluk. Dit zegt de advocaat van vader Kevin van den B. Volgens hem zou zelfs de moeder schuldig kunnen zijn aan de dood van het kind.

Lees meer

Superfan John uit Tilburg grijpt mis na urenlang in de wachtrij voor Songfestivalkaarten

Superfan John Vermeer uit Tilburg zat sinds donderdagochtend achter zijn computer om vier felbegeerde kaarten voor de finale van het Eurovisie Songfestival te scoren. Na twintig minuten verandert zijn scherm: hij is niet een van de gelukkige eigenaren van een ticket. Uitverkocht!

Lees meer

5 vragen aan wereldkampioen zeilen Annemiek Bekkering: 'Ik kan ervan genieten'

2020 moet het jaar worden van Annemiek Bekkering. De Veghelse wil samen met haar zeilpartner Anette Duetz op de Olympische Spelen de gouden medaille winnen. Ze hebben de juiste koers te pakken, want ze zijn net opnieuw wereldkampioen geworden.

Lees meer

Politie tast in het duister na verdwijning van Max Meijer in Antwerpen

De Nederlandse en Belgische politie hebben nog geen bruikbare tips binnengekregen over de verdwijning van Max Meijer uit Ossendrecht. De 23-jarige man verdween in de nacht van zaterdag op zondag na een stapavond in Antwerpen. Woensdagmiddag werd zowel in Nederland als in België een opsporingsbericht verspreid.

Lees meer

Macaroni en friet, dat eet het gezin van de wethouder als ze van 50 euro moeten rondkomen [VLOGS]

Wethouder Kees van Geffen probeert deze week, net als zoveel gezinnen in de gemeente Oss, rond te komen van maximaal vijftig euro. Deze hele week vlogt de wethouder over zijn project. Op het menu staat deze week macaroni en friet, want dat is lekker goedkoop. Met een beetje geluk kan hij op het einde van de week zijn gezin nog trakteren. Bekijk hieronder de vlogs.

Lees meer

Opnieuw paardrijzadels gestolen in Heeze, veertien stuks dit keer

Er is opnieuw een groot aantal paardrijzadels gestolen in Heeze. Dit keer gaat het volgens een wijkagent om veertien stuks. De dieven sloegen woensdagavond tegen halfelf toe. Behalve de zadels werd ook een grote kruiwagen meegenomen. "Ze zijn door een raam binnengekomen", vertelt de eigenaar van het bedrijf waar de dieven toesloegen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant