Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: hoogste aantal nieuwe besmettingen tot nu toe, 2217 waarvan 248 in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Ravage door carportbrand: twee huizen onbewoonbaar in Sint-Michielsgestel

Aan de Molenbergstraat in Sint-Michielsgestel is zondagmiddag brand uitgebroken tussen twee huizen in. Er zijn drie auto's, twee schuren en twee carports volledig of voor een groot deel uitgebrand. Ook in de huizen zelf sloeg het vuur naar binnen. Voorlopig zijn beide huizen onbewoonbaar. De bewoners worden elders opgevangen.

Lees meer

Besmette ouder bezocht informatieavond van basisschool

Een ouder die eerder een informatieavond op basisschool De Brembocht in Veldhoven bezocht, is met corona besmet. Dat laat de school weten aan de ouders van de leerlingen in groep 6 en 7.

Lees meer

Het is weer raak: rotonde vol met schuim in Schijndel

Een fontein op de rotonde aan het Plein 1944 in Schijndel is zondagmiddag door onbekenden volgegooid met afwasmiddel. Hierdoor ontstond een grote hoeveelheid schuim.

Lees meer

Auto ramt taxi, inzittenden gaan ervandoor

In Breda is een auto hard op een taxi gebotst. Verschillende inzittenden van de taxi moesten naar het ziekenhuis. De drie passagiers van de personenauto gingen er na de botsing snel vandoor.

Lees meer

Vermist meisje (15) uit Boxtel weer terecht

Het 15-jarige meisje uit Boxtel, dat sinds 10 september was vermist, is weer terecht. Haar vader meldt op Facebook dat ze in goede gezondheid verkeert.

Lees meer

Man laat broek zakken en valt meisje lastig in Eindhoven

Een meisje is zondagavond op de Zoutstraat in Eindhoven lastiggevallen door een man. Dit gebeurde rond halftien, in de buurt van de Boschdijk.

Lees meer

Nieuw middel moet gladheid op spoor voorkomen

"De trein tussen Breda en Tilburg heeft vertraging door gladheid op het spoor." Als het goed is gaan Brabantse reizigers dit soort mededelingen minder vaak horen. NS en ProRail gaan in de herfst een nieuwe manier testen om gladheid op het spoor te bestrijden. Op trajecten in Brabant is een proef gestart met Wiel Rail Conditionering (WRC).

Lees meer

'Lijk' in bebloed laken blijkt slechts pop van een spooktocht

Een wandelaar in het centrum van Eindhoven dacht maandagochtend dat er een lijk in de bosjes lag, gewikkeld in bloederige lakens. De politie rukte na de melding met groot alarm uit.

Lees meer

'Vuurwapens verkocht alsof het warme worstenbroodjes waren', eisen tot acht jaar cel

In het strafproces rond de viervoudige moord in een growshop in Enschede heeft de officier van justitie maandag een celstraf van acht jaar geëist tegen Zizi W. (30) uit Breda, een van de drie medeverdachten. Tegen vader en zoon Arie en Dennis van D. uit St. Willebrord eist het Openbaar Ministerie celstraffen van dertig maanden.

Lees meer

Dode gevonden in Wernhout, politie houdt alle scenario's open

De politie doet maandag sinds half acht 's ochtends uitgebreid onderzoek bij een visvijver in Wernhout nadat daar maandagochtend vroeg een lichaam werd gevonden. Een voorbijganger meldde de vondst, zo laat een politiewoordvoerder weten. Het is onduidelijk wat er is gebeurd. Dus houden we alle scenario's open, geeft hij aan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant