Openen in browser

        

Coronanieuws: 4943 nieuwe coronabesmettingen in Brabant, weer dagrecord

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Mishandeling in spookvilla schokt de buurt, maar ze kijken er niet van op

In de buurt gaan allerlei geruchten over het luxe pand dat al meer dan vijf jaar leegstaat aan de Robijndijk in Roosendaal. Twee jongens van 14 en 16, die dinsdagmiddag uit nieuwsgierigheid het pand binnengingen, zijn daar urenlang vastgehouden en mishandeld. Twee mannen en een vrouw zijn daarvoor opgepakt en zitten vast.

Lees meer

3 vrouwen tegelijk zwanger van Douwe Bob: 'Het leven is een wervelwind'

Het is het gesprek van de dag: Douwe Bob heeft drie kinderen bij drie vrouwen. De 29-jarige zanger kreeg op 9 december een dochtertje, Bobby Lou, met kunstenares Loes van Delft (30) uit Drunen. Op Facebook maakte hij bekend dat hij in december nog een dochtertje heeft gekregen met een andere nog onbekende vrouw. Ook kondigde hij donderdag aan dat zijn ex-vriendin Anouk al vijf maanden zwanger is en zijn derde kind, een zoontje, dus onderweg is.

Lees meer

Daisy protesteert naakt tegen gedwongen sluiting van haar nagelstudio

Een opmerkelijk protest van nagelstyliste Daisy Madina uit Eindhoven. Met een naaktfoto op social media protesteert ze tegen de gedwongen coronasluiting van de beautysector. "Veel mensen in onze sector hebben het gruwelijk zwaar. Daar kom ik voor op."

Lees meer

112-nieuws: flinke inbraakschade dierenasiel • taxichauffeur beroofd

Ook deze vrijdag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

'Ik ga ervan uit dat er een aanslag op mijn leven wordt gepleegd'

De Bredase advocaat Peter Schouten gaat ervan uit dat er na de dodelijke aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries ook een aanslag op zijn leven wordt gepleegd. Dit zei hij donderdagavond na de dreigende situatie rond de Eindhovense misdaadverslaggever John van den Heuvel op de A2 bij Breukelen eerder die dag.

Lees meer

Waterbedrijf en energiecentrale voorbereid op omikron-explosie

Belangrijke bedrijven zoals Brabant Water en de energiecentrale RWE zijn voorbereid op een grote besmettingsgolf door de omikronvariant, zo laten ze weten aan Omroep Brabant. De water- en energielevering komt volgens hen niet in gevaar. Als de besmettingen toe blijven nemen kan dat betekenen dat tienduizenden Brabanders in quarantaine moeten en dus niet kunnen werken.

Lees meer

Vlag gestolen bij gedenkplek, supporters PSV zorgen voor een nieuwe

De gedenkplek voor de Tilburgse PSV-fan Sjaak van Aarle is weer in ere hersteld. Afgelopen weekend werd een PSV-vlag die bij de gedenkplek hing weggehaald. Na een oproep op Facebook kwam de supportersvereniging uit Eindhoven in actie. Donderdagavond werd er een nieuwe vlag opgehangen.

Lees meer

Gewonde bij overval in Someren, politie zoekt in omgeving naar daders

De bewoners van een huis aan de Bergdijk in Someren zijn donderdagavond overvallen. Daarbij is iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Gladheid in de avond en nacht, hele dag kans op sneeuw en hagel

Vrijdagavond kan het glad worden door bevriezing van natte weggedeeltes. Het KNMI heeft daarom code geel afgegeven voor onze provincie. De waarschuwing geldt tot zaterdagochtend.

Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan