Openen in browser

        

Nieuw dagrecord: 4160 coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Politie na rellen Roosendaal: 'Ouders, houd je kinderen 's avonds binnen'

"Ouders, houd je kinderen 's avonds binnen." Deze oproep richt de politie aan Roosendaalse ouders na de rellen van de afgelopen week. Ook worden de ouders opgeroepen goed op hun kinderen te letten. Tijdens de rellen zijn in totaal tot nu toe 22 mensen aangehouden, onder wie veel minderjarigen. De jongste was 13 jaar oud.

Lees meer

Pastoor John uit ziekenhuis ontslagen om thuis te herstellen van corona

Pastoor John van de Laar uit Uden heeft het ziekenhuis verlaten en mag thuis herstellen nadat hij besmet was geraakt door het coronavirus. Dat laat het parochiebestuur Sint Petrus woensdag weten op haar Fabebookpagina.

Lees meer

Scholen zijn met kunst- en vliegwerk nog open: 'We snakken naar wat rust'

Het piept en het kraakt op de basisscholen in Brabant. Klassen zitten in quarantaine, leraren zijn besmet en het is improviseren om de boel draaiende te houden. Dat zien de Brabantse scholenkoepels. "We roeien met de riemen die we hebben."

Lees meer

Dit kun je als miljonair doen in Brabant

Niet alleen heel Nederland, maar ook Brabant heeft weer meer miljonairshuishoudens. De zesnullers hoeven onze provincie niet te verlaten. Hier in Brabant is het ook prima toeven.

Lees meer

Inval op woonwagenkamp in Son, politie vindt wapens en drugs

Op een woonwagenkampje aan de Rooijseweg in Son is woensdagochtend een politieactie geweest. Er zijn wapens en drugs gevonden op het kamp. Twee mensen zijn opgepakt.

Lees meer

112-nieuws: botsing in Eindhoven · hennepkwekerij in Roosendaal

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Onderzoek naar illegale verkiezingsstunt Forum-lijsttrekker met sleepvlucht

De Inspectie Leefomgeving en Transport gaat samen met de luchtvaartpolitie onderzoek doen naar een illegale reclamesleepvlucht van Forum voor Democratie-lijsttrekker Peter Verstegen uit Vierlingsbeek. Verstegen vloog zondag en maandag met zijn microlight-vliegtuig boven het Land van Cuijk en Noord-Holland om reclame te maken voor de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen. Zijn toestel mag helemaal geen sleepvlucht uitvoeren en Verstegen heeft niet de juiste papieren voor een sleepvlucht.

Lees meer

Vrouw verjaagt vier gemaskerde overvallers in Oosterhout

Een vrouw heeft dinsdagavond vier overvallers verjaagd, die probeerden haar huis in Oosterhout binnen te komen. De gemaskerde mannen wilden naar binnen, maar de vrouw zette het op een gillen.

Lees meer

Hoera voor Maashorst, maar het kost radiostation L-FM de kop

Door de fusie van de gemeenten Uden en Landerd valt na zeventien jaar het doek voor de lokale radiozender L-FM. De lokale omroep weet wekelijks duizenden luisteraars aan zich te binden, maar op 8 januari is dat verleden tijd.

Lees meer

Jumbo heeft ook een supermarkt in Irak: 'Nice but pricy'

Dat Jumbo ook buiten Nederland aan de weg timmert is al bekend, maar dat ook Irak nu een winkel van het Veghelse supermarktbedrijf heeft, is toch een verrassing. Toch kunnen de inwoners van de stad Suleimaniya weldegelijk bij een Jumbo-winkel hun inkopen doen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan