Openen in browser

        

Sneeuw Brabant: strooiwagens op pad, Breda kleurt wit

Voor het eerst deze winter sneeuwt het in Brabant. Het KNMI waarschuwt tot zondagtochtend acht uur met weercode geel voor sneeuwval en gladheid. In dit liveblog houden we je op de hoogte van al het nieuws rond de sneeuwval.

Lees meer

TOP Oss geen partij voor Telstar: 1-4 nederlaag op eigen veld

TOP Oss heeft een kans laten liggen om in punten op gelijke hoogte te komen met Telstar. De ploeg van trainer Klaas Wels ging op eigen veld pijnlijk onderuit tegen het team uit Noord-Holland: 1-4. Telstars topscorer Glynor Plet nam drie treffers voor zijn rekening,

Lees meer

Erik van der Ven per direct weg bij FC Den Bosch

Erik van der Ven gaat per direct weg als hoofdtrainer bij FC Den Bosch. Van der Ven zou aan het einde van het seizoen weggaan, maar de club en coach hebben 'in goed overleg' besloten nu al uit elkaar te gaan.

Lees meer

Coronanieuws: 939 nieuwe besmettingen in Brabant, RIVM meldt fors minder positieve coronatesten

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Auto raakt voorganger en botst tegen boom tijdens achtervolging: lachgasballonnen aangetroffen

Een auto die vrijdagavond vanaf Eindhoven werd gevolgd door de politie omdat de bestuurder een stopteken negeerde, heeft in Waalre een andere auto geraakt. De auto, een zwarte Volkswagen, belandde vervolgens tegen een boom. De politie vond enkele lachgascilinders en lachgasballonnen.

Lees meer

750 kilo cocaïne ontdekt op bedrijventerrein in Roosendaal, waarde 30 miljoen euro

Op een bedrijventerrein in Roosendaal hebben medewerkers van een bedrijf vrijdagavond 750 kilo aan cocaïne ontdekt. De coke was verdeeld over verschillende pakketten, die werden gevonden in een lading goederen.

Lees meer

Weercode geel vanwege sneeuw en gladheid tot zondagochtend acht uur

Het KNMI waarschuwt voor gladheid die kan ontstaan door de sneeuw die rond twee uur zaterdagmiddag vanuit het zuidwesten Brabant binnenkomt. Het weerinstituut geeft code geel af voor de periode van twee uur 's middags tot acht uur zondagochtend.

Lees meer

Auto slaat over de kop op A58 bij Ulvenhout, bestuurder gewond

Een auto is vrijdagavond over de kop geslagen op de A58 bij Ulvenhout. De bestuurder raakte gewond. Meerdere auto’s raakten beschadigd door rondvliegende brokstukken.

Lees meer

Jongetje valt uit raam van vakantiehuisje in Kaatsheuvel en raakt zwaargewond

Een jongetje is zaterdagochtend rond tien uur zwaargewond geraakt toen hij uit een raam van een vakantiehuisje in Kaatsheuvel viel. Het gaat om een huisje op vakantiepark Landal GreenParks aan de Duinlaan.

Lees meer

Wielrenner (46) overleden na botsing met auto in Bergeijk

Een 46-jarige wielrenner uit Someren is zaterdagochtend in Bergeijk om het leven gekomen na een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde rond tien over halfelf op de Bredasedijk.

Lees meer

Mirjam kan haar rijbewijs door de lockdown niet verlengen: 'Nu kan ik niet voor mijn ouders zorgen'

Mirjam van der Venne (50) uit Schaijk baalt enorm. Haar rijbewijs is 1 december vorig jaar verlopen en ze kan het nu door de lockdown niet verlengen. Al anderhalve maand moet ze het zonder auto doen. En uitzicht op betere tijden is er niet. De mantelzorg voor haar zieke moeder komt zo in de problemen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant