Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: Weer minder Brabanders positief getest de afgelopen 24 uur

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Motorongeluk na misgelopen inhaalmanoeuvre kost 26-jarige man het leven

De motorrijder die zaterdag om het leven kwam in Alphen, was een 26-jarige man uit Baarle-Nassau. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. Een 21-jarige vrouw, die ook op de motor zat, is gewond naar een ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Racende motorrijder moet rijbewijs inleveren, maar rijdt vrolijk verder

Een motorrijder moest zaterdagavond zijn rijbewijs inleveren bij Berlicum. Een motorrijder van de politie zag dat de man met 164 kilometer per uur over de N279 racete. Daar geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur.

Lees meer

Coronafeestjes in Mill en Zundert stilgelegd, tientallen mensen bekeurd

In Mill en Zundert zijn zaterdagavond illegale coronafeestjes door agenten stilgelegd. Tientallen mensen hebben een bekeuring gekregen.

Lees meer

Huis beschoten in Uden: 'Iedereen voelt aan dat het daar niet pluis is'

Een woning aan de Wachtendonk in Uden is in de nacht van zaterdag op zondag beschoten. Rond één uur 's nachts werd het huis door twee kogels geraakt. Er ging een kogel door de ruit aan de voorkant en de andere is door de gang geschoten. In het huis woont een stelletje, maar er raakte niemand gewond. De politie doet op dit moment onderzoek.

Lees meer

Piloten schrikken van vermoedelijke botsing met drone: 'Dit had anders kunnen aflopen'

Twee piloten schrokken toen ze vrijdagmiddag met een vaart van zo’n 230 kilometer per uur een hard object raakten in de lucht. Ze dachten aan een vogel, maar achteraf bleek dat het vermoedelijk een drone is geweest. ‘’Mensen kennen de gevaren van deze apparaten niet. Dit had anders kunnen aflopen.”

Lees meer

Agenten trekken wapen bij aanhouding nadat buurtbewoners knallen hoorden in Tilburg

Agenten hebben zaterdagnacht hun wapen getrokken toen ze twee mensen aanhielden in de buurt van de Korvelseweg in Tilburg. Verschillende buurtbewoners hadden de politie gewaarschuwd nadat ze rond elf uur zaterdagavond knallen hoorden.

Lees meer

'Ongehoord en onverantwoord', coronafeestje in café valt slecht bij burgemeester

"Ongehoord en onverantwoord." Met deze woorden reageert burgemeester Joyce Vermue van Zundert zondagochtend nadat de politie zaterdagavond rond middernacht ingreep bij een café aan de Markt. Daar was op dat moment een 'besloten feest' aan de gang. 29 bezoekers hielden zich niet aan de coronavoorschriften. De burgemeester geeft aan te bekijken welke maatregelen zij nu kan nemen richting de eigenaar van het café.

Lees meer

Automobilist maakt het wel heel bont in Terheijden

Een automobilist is zaterdagnacht aangehouden nadat agenten die slingerend zagen rondrijden in de Zeggelaan in Terheijden. Toen ze de bestuurder lieten stoppen, zagen ze dat die helemaal geen rijbewijs heeft.

Lees meer

Eelco is dolgelukkig met verkiezing van Joe Biden als president: "De laatste jaren waren vreselijk"

Dolgelukkig, in extase, opgetogen, tevreden. Er zijn eigenlijk niet genoeg superlatieven om te beschrijven hoe blij Eelco Keij is met de uitverkiezing van Joe Biden als president van de Verenigde Staten.

Lees meer

Je gehoorapparaat kwijt door je mondkapje: 'Dit moet honderden mensen overkomen'

Steeds meer mensen raken de laatste tijd hun hoortoestel kwijt door het gebruik van een mondkapje. Het gehoorapparaat blijft achter het elastiekje hangen en valt dan ongemerkt op de grond. "Het moet landelijk gaan om honderden hoortoestellen", zo zegt audicien Roland Zweers uit Zevenbergen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant