Gemeente Oud-Heverlee
 
Nieuwsbrief Oud-Heverlee
Verkiezingen 9 juni
 
 

Loket burgerzaken 9 juni open op je stemlocatie!

 
Gemeente Oud-Heverlee
Nog geen oproepingsbrief ontvangen? Je kan de dag zelf een duplicaat afhalen aan ons snelloket burgerzaken dat we speciaal hiervoor voorzien op beide stemlocaties.

Je kan dus zowel in de Roosenberg, als in de sporthal Haasorde terecht voor een duplicaat van de oproepingsbrief. Ook voor een attest van verlies of diefstal van de eID kan je bij het snelloket burgerzaken terecht.

Voorlopig zien de weersvoorspelling er gunstig uit voor zondag. Daarom doen we een warme oproep om met de fiets of te voet naar het stembureau te komen. We voorzien op beide locaties voldoende plaats om fietsen te stallen.
 
 Lees meer 
Gemeente Oud-Heverlee
 

Nieuws

 

Verhinderd bij de verkiezingen van 9 juni?

 

22-05-2024

Op zondag 9 juni 2024 vinden de verkiezingen van het Europees Parlement, de Kamer van volksvertegenwoordigers en de Gemeenschaps- en Gewestparlementen plaats. Lees hier wat je in orde moet brengen indien je niet kan gaan stemmen.

 
Gemeente Oud-Heverlee
Gemeente Oud-Heverlee

Verkiezingen 9 juni: vervoer inwoners met mobiliteitsproblemen

 

15-05-2024

Personen met mobiliteitsproblemen kunnen voor de verkiezingen van 9 juni rekenen op verschillende diensten om zich te verplaatsen naar het stembureau. Je kan kiezen voor de gratis minibus of een riksja-rit aanvragen. Leden van de MMC kunnen een chauffeur reserveren aan het vast tarief.

 
Gemeente Oud-Heverlee
Gemeente Oud-Heverlee
Verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com - uitschrijven
Gemeente Oud-Heverlee
spacer