Nieuwsbrief september 2011

6 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief september 2011Negende plaats in AD top 100


Zaterdag 10 september verscheen de AD top 100 voor de achtste keer. Het IJsselland Ziekenhuis maakt hierin een flinke sprong van de 51e naar de 9e plaats! Op het gebied van cardiologie scoort het IJsselland Ziekenhuis het hoogst in Nederland.


Lees het nieuwsbericht


Verpleegkundige worden?Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die zin hebben in een opleiding tot verpleegkundige via het werken/leren traject!


Meer informatie over hoe de opleiding is ingericht en over de verhouding tussen werken en leren vind je op www.ysl.nl/werk-en-opleiding


Echocardiografie in buitenpoli NesselandeBuitenpolikliniek Nesselande van het IJsselland Ziekenhuis is op 8 september met echocardiografie onderzoek van het hart gestart. Allround hartfunctie laborant en teamleider Marja Adjodha vertelt hoe dit onderzoek werkt.


Lees het artikel


 


 


Uitbreiding parkeergarage met derde laag


Begin november 2010 heeft het IJsselland Ziekenhuis een 2-laagse parkeergarage in gebruik genomen. In verband met voorgenomen bouwplannen op het ziekenhuisterrein komt een deel van de parkeerplaatsen te vervallen. Omdat de parkeergarage daarnaast ook intensief wordt gebruikt, is het nodig een 3e laag te bouwen. De werkzaamheden starten in de week van 19 september.


Lees het nieuwsbericht


 


 


Top jobs


Staffunctionaris informatiebeveiliging, 4 dagen per week
Hartfunctielaborant (36 uur per week)
Radiodiagnostisch laborant (24-36 uur per week)

Energiecentrales IJsselland in bedrijfEnergie(kosten) en milieu zijn steeds sterker doordringende aandachtgebieden waarop een bedrijf in de huidige samenleving dient te sturen. Omdat in het ziekenhuis vooral de elektriciteitskosten een grote kostenpost zijn, heeft het IJsselland eigen elektriciteitscentrales gekocht.


Lees het nieuwsbericht


 


 


IJsselland Ziekenhuis | Prins Constantijnweg 2 | 2906 ZC | Capelle a/d IJssel | Tel.nr: (010) 258 5000


Buitenpolikliniek Nesselande | Cypruslaan 410 | 3059 XA | Rotterdam | Tel. nr. (010)-258 5700


afmelden nieuwsbrief
--
Deze email is op virussen en spam gecontroleerd door het IJsselland Ziekenhuis

Ysl.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018