Nieuwsbrief SportZeeland

6 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 7, nummer 4


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


Lancering SportServiceDeskOp donderdag 13 september 2012 wordt de SportServiceDesk gelanceerd! Dit is het informatiecentrum voor bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen. 


Lees verder


Johan Neeskens JeugdsportweekendVan 28 t/m 30 september 2012 vindt het Johan Neeskens Jeugdsportweekend plaats. Dit sportweekend is gericht op jongeren van 8 tot 18 jaar met een lichamelijke beperking. Volg het Johan Neeskens Jeugdsportweekend nu ook op Facebook! 


Lees verder


Tweede startmoment wandelproject Elke stap teltIn de week van 10 t/m 14 september 2012 vindt het tweede startmoment plaats van het unieke wandelproject Elke stap telt. In tien Zeeuwse gemeenten gaan senioren opnieuw aan de slag om binnen tien weken hun conditie aanzienlijk te verbeteren. 


Lees verder


Houd woensdag 26 september 2012 alvast vrij in je agenda!Houd woensdag 26 september 2012 alvast vrij in je agenda voor de jaarlijkse barbecue van SportZeeland. 


Lees verder


Jubileum Congres GALMMet de GALM methode (Groninger Actief Leven Model) zijn inmiddels 1.111.111 senioren benaderd en 100.000 senioren blijvend in beweging gekomen. Dit heugelijk feit wordt op vrijdag 28 september 2012 gevierd. 


Lees verder


Oproep: aandacht kader voor seniorenFIT FOR LIFE NEDERLAND roept alle politieke partijen op om de komende kabinetsperiode te investeren in sport- en beweegbegeleiding van senioren. Op dit moment dreigt deze begeleiding langzaam maar zeker weg te vallen. Meer, betere en jongere bewegingsleiders 55+, daar gaat deze oproep over. 


Lees verder


ZEELAND: een unieke sportprovincie?Op zaterdag 22 september 2012 wordt er een terugkoppeling gegeven over het onderzoek door SportZeeland naar de kansen om Zeeland als watersport-, beachsport- en wielerprovincie te positioneren. 


Lees verder


SportZeeland en gemeente Veere sluiten Sport Lokaal Samen succesvol afSportZeeland heeft het afgelopen jaar het Sport Lokaal Samen-traject in de gemeente Veere begeleid. Inmiddels is het succesvol afgerond en gekozen tot landelijk voorbeeldproject! 


Lees verder


Cursus wandelbegeleider niveau 1 gaat door!Op dinsdag 28 augustus 2012 organiseert SportZeeland in samenwerking met de KNBLO (Wandelsportbond) een cursus wandelbegeleider niveau 1. De cursus duurt van 09.00 tot 17.00 uur en wordt gegeven in het CIOS-gebouw in Goes. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Als je nog wilt inschrijven, kan dat! 


Lees verder


Samen Sporten in de DeltaOp zaterdag 13 oktober 2012 wordt de Zeeuwse dag van het aangepast sporten georganiseerd. Nagoeg alle sporten die in Zeeland te beoefenen zijn door mensen met een beperking, zullen aanwezig zijn. 


Lees verder


Grote Clubactie: 80% van de opbrengst direct naar uw clubkas!Kunt u als vereniging extra inkomsten gebruiken voor de clubkas? Doe dan mee aan de Grote Clubactie. Maar liefst 80% van de opbrengst van uw lotenverkoop is voor uw club! 


Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018