Nieuwsbrief SportZeeland

6 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 7, nummer 2


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


De Grote Clubactie: 80% van de opbrengst direct naar uw clubkas!Kunt u als vereniging extra inkomsten gebruiken voor de clubkas? Droomt u van nieuwe velden, nieuw materiaal of een groot clubfeest? Doe dan mee aan de Grote Clubactie en maak uw dromen waar. Het idee is simpel. Verkoop met uw vereniging zoveel mogelijk loten en maar liefst 80% van de opbrengst van uw lotenverkoop is voor uw club!


Lees verder


Succesvol begin Elke stap telt


Op 5 april 2012 zijn in 10 gemeenten 216 enthousiaste senioren gestart met Elke stap telt. In dit wandelproject bouwen senioren in 10 weken hun conditie op door middel van een individueel opbouwplan.

Lees verder


Scholen in Tholen vinden weerbaarheidslessen belangrijk!In Tholen maken veel scholen gebruik van het aanbod 'weerbaarheid in het basisonderwijs', dat door de gemeente wordt gefinancierd. Positief omgaan met pesten is een belangrijk thema tijdens de lessen weerbaarheid.


Lees verder


Eerste Pilot Playing for Success geslaagd


In januari 2012 startte 15 middelbare scholieren, die hun school dreigden te verlaten door onder andere een verkeerde profielkeuze, met het project Playing for Success.

Lees verder


Een gezonde leefstijl onder leerlingen: DOiT!


DOiT is een lesprogramma voor het voortgezet onderwijs gericht op gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Lees verder


Sportimpuls


De Sportimpuls biedt kansen voor lokale sport- en beweegaanbieders om succesvol sport- en beweegaanbod in de eigen buurt te organiseren.

Lees verder


Gratis trainingsondersteuning voor sporters van het Olympisch Netwerk Zeeland


MyPerfectCoach is een concept van hjzsport. Het is het hulpmiddel voor sporters en coaches om meer inzicht te krijgen in de dagelijkse belasting, resultaten en trainingsprogramma.

Lees verder


Fietsproject voor het speciaal onderwijs in Goes en Middelburg een succes


In het kader van 'Jeugd fietst voor sportkans' heeft er op twee ZMLK scholen (scholen voor zeer moeilijk lerende kinderen) een fietsproject plaatsgevonden. Dit was een groot succes.

Lees verder


Beach soccer alleen voor mannen? ECHT NIET!


Het strand in Vrouwenpolder staat bekend als het schoonste strand van Nederland. Op dit mooie strand vindt zaterdag 23 juni 2012 het Beach Soccer Dames toernooi plaats.

Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018