Nieuwsbrief SportZeeland

6 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 7, nummer 5


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


SportZeeland actief op Twitter en Facebook!Volg SportZeeland vanaf nu via Twitter en Facebook!


Lees verder


Jeugdsportfonds Zeeland en Jeugdcultuurfonds Zeeland komen met eigen nieuwsbriefHet Jeugdsportfonds Zeeland en het Jeugdcultuurfonds Zeeland lanceren dit najaar een eigen nieuwsbrief.


Lees verder


AmbtenarencontactdagDe ambtenarencontactdag wordt op donderdag 25 oktober 2012 georganiseerd. Deze dag staat dit jaar in het teken van de relatie tussen Sport, Bewegen en Gezondheid.


Lees verder


GALM-groepen Tholen ondergebracht bij verenigingenDe Thoolse GALM-groepen in Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland, die opgestart zijn na de fitheidstest in 2011, zijn na de zomervakantie ondergebracht bij lokale sportverenigingen.


Lees verder


Sporten met een beperking in Zeeland kan zeker!Op zaterdag 13 oktober 2012 wordt in Sportpunt Zeeland te Goes Samen Sporten in de Delta georganiseerd. Dit provinciale evenement staat in het teken van het aangepast sporten.


Lees verder


Internetcursus 'Actieve leefstijlontwikkeling en seniorensport voor 50+'Op basis van ervaring, (programma)ontwikkeling en onderzoek biedt OLDACTION een internetcursus aan over 'Actieve leesfstijlontwikkeling en seniorensport voor 50+'.


Lees verder


Even voorstellen: Megan CroonMijn naam is Megan Croon, ik ben 18 jaar en woon in Vlissingen. Dit schooljaar loop ik stage bij SportZeeland.


Lees verder


Zeeland kiest voor drie kernsportenOp zaterdag 22 september 2012 is het Olympisch Plan Zeeland gepresenteerd. Lees meer over deze presentatie en bekijk het filmpje om een impressie van de aanbevelingen te krijgen.


Lees verder


Zeeuwse sportverenigingen sterker door SportServiceDeskDe SportServiceDesk is op donderdag 13 september 2012 feestelijk gelanceerd. Deze website is het informatiecentrum voor bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen. Neem eens een kijkje op de Zeeuwse SportServiceDesk.


Lees verder


sCOOLsport beoordeeld als 'theoretisch goed onderbouwd'sCOOLsport is door het RIVM Centrum Gezond Leven beoordeeld als 'theoretisch goed onderbouwd'.


Lees verder


Fittesten in Wissenkerke, Sas van Gent, Krabbendijke en MiddelburgOok dit najaar zijn er weer diverse fittesten in de provincie Zeeland.


Lees verder


Even voorstellen: Kim van HalstMijn naam is Kim van Halst, ik ben 19 jaar en woon in Wissenkerke. Dit schooljaar loop ik stage bij SportZeeland.


Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018