Nieuwsbrief SportZeeland

6 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 7  |  Nummer 6


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


SportZeeland lanceert Kennisplein!Kennisplein is dé vindplaats voor informatie over sport, bewegen en gezonde & actieve leefstijl. Op de website vind je Zeeuwse cijfers en onderzoeken, maar ook landelijke informatie die voor Zeeland interessant is. Je kunt informatie vinden over de thema's actieve leefstijl & gezondheid, sportbeleid, leefbaarheid & krimp, senioren, jeugd en chronisch zieken & gehandicapten. Neem eens een kijkje op Kennisplein via http://kennisplein.sportzeeland.nl.


Nieuwe ronde subsidieaanvraag SportimpulsVanaf 29 november 2012 tot en met 5 maart 2013 kunnen sportaanbieders een aanvraag indienen in het kader van de Sportimpuls. SportZeeland kan u adviseren bij uw aanvraag. 


Lees verder


GALM-fitheidstesten wederom succesvol en drukbezochtIn oktober 2012 werden op verschillende plaatsen in Zeeland fitheidstesten georganiseerd voor 55-plussers. In totaal zijn er ruim 500 deelnemers getest. 


Lees verder


Jeugdsportfonds & Jeugdcultuurfonds Zeeland brengen nieuwsbrief uitHet Jeugdsportfonds Zeeland en het Jeugdcultuurfonds Zeeland brachten onlangs de eerste gezamenlijke nieuwsbrief uit. Zie hier het resultaat! 


Lees verder


Terneuzen kiest voor weerbaarheid in het basisonderwijsTerneuzen biedt alle basisscholen in de gemeente aan om deel te nemen aan het programma fysiek-mentale weerbaarheid voor kinderen in groep 6, 7 en 8. 


Lees verder


Bob scoort in Zeeuwse sportkantinesDe BobSport-campagne in de provincie Zeeland is een groot succes. Onderzoek laat zien dat het percentage automobilisten dat na een bezoek aan de sportkantine nuchter naar huis rijdt, is gestegen. 


Lees verder


Nieuwe SportRie vanaf nu beschikbaarDe Werkgevers in de Sport, bekend als de WOS, heeft samen met de vakbonden een nieuwe branche-RI&E samengesteld. Deze is vanaf nu beschikbaar. 


Lees verder


Volg SportZeeland via Twitter en Facebook!Volg SportZeeland via Twitter (@SportZeeland) of like onze Facebook!


Congres veiligheid, preventie en weerbaarheidOp 13 februari 2013 organiseren SportZeeland en ActiePunt een congres rondom de thema's veiligheid, preventie en weerbaarheid. Reserveer deze datum alsvast in je agenda. 


Lees verder


"Het slechtste voor een kind is realisme"Op 6 november 2012 organiseerde SportZeeland in samenwerking met het Olympisch Netwerk Zeeland een masterclass met Joop Alberda. Lees het artikel uit de PZC en krijg een impressie van deze masterclass. 


Lees verder


Stichting Tragel stapt begeleiders en bewoners gezond!Hulst in Beweging is één van de lokale coördinatoren van het wandelproject Elke stap telt. Tijdens de tweede ronde hebben zij een andere doelgroep aangesproken. Dit met succes. 


Lees verder


Steun voor basisscholen om gezondheid van scholieren te verbeterenScholen in het primair onderwijs kunnen tot en met 12 december 2012 extra ondersteuning aanvragen bij het RIVM om de gezondheid van hun leerlingen te verbeteren. 


Lees verder


Succesvol Johan Neeskens Jeugdsportweekend!Op 28 september 2012 om 16.30 uur was het weer zover! De 28 deelnemers aan het Johan Neeskens Jeugdsportweekend werden ontvangen op het terrein van De Luchtballon. Lees hier het verslag. 


Lees verder


Ouders kunnen kinderen ondersteunen om in hun kracht te staanBetrokkenheid van ouders is belangrijk bij de lessen fysiek-mentale weerbaarheid die ActiePunt verzorgd binnen het basisonderwijs. 


Lees verder


Sport en GezondheidOnder de titel "Alleen Samen Gezond" waren de beleidsmedewerkers sport op 25 oktober 2012 bij elkaar tijdens de contactdag, georganiseerd door SportZeeland. 


Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018