Nieuwsbrief SportZeeland

6 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 7  |  Nummer 7


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


SportZeeland gesloten tijdens de kerstvakantieTijdens de kerstvakantie van zaterdag 22 december 2012 t/m zondag 6 januari 2013 is SportZeeland gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2013! Vanaf 7 januari 2013 staan wij weer voor u klaar!


Provincie Zeeland kiest voor de kernsporten water-, beach- en wielersportSportZeeland heeft de afgelopen periode diverse malen een stakeholdersoverleg gevoerd met vertegenwoordigers die actief zijn binnen de kernsporten water-, beach- en wielersport. 


Lees verder


Aanmelden DELTA Dikke Banden Races 2013Wielercomités kunnen zich aanmelden voor de DELTA Dikke Banden Races 2013. 


Lees verder


Sportiviteit en respectVan 2009 tot 2011 werkten elf sportbonden en NOC*NSF samen in het programma 'Samen voor Sportiviteit en Respect'. Lees meer over de conclusies en slotbeschouwing van de monitoring van het programma. 


Lees verder


Nieuw thema in Handreiking Gezonde GemeenteVanaf januari 2013 kunnen gemeenten en andere professionals ook voor het thema Sport en Bewegen terecht in de Handreiking Gezonde Gemeente. 


Lees verder


Volg SportZeeland via Twitter en Facebook!


Volg SportZeeland via Twitter (@SportZeeland) of like onze Facebook!

Verschillende Zeeuwse informatiebijeenkomsten SportimpulsSportaanbieders kunnen vanaf 29 november 2012 tot en met 5 maart 2013 een aanvraag indienen voor de Sportimpuls. SportZeeland organiseert hiervoor verschillende informatiebijeenkomsten in samenwerking met gemeenten. 


Lees verder


Elke stap telt en Trappen Scoort in Menukaart SportimpulsDe projecten Elke stap telt en Trappen Scoort zijn opgenomen in de Menukaart Sportimpuls. Voor deze interventies kan subsidie worden aangevraagd. 


Lees verder


Einde van maatschappelijke stages in de sport?Vanaf het schooljaar 2015-2016 verdwijnen de maatschappelijke stages voor middelbare scholieren. Het handboek 'De vrijwilliger van nu en de toekomst' helpt verenigingen op weg met jonge vrijwilligers. 


Lees verder


Fitheidstesten in Tholen, Goes en MiddelburgIn februari en maart 2013 wordt er in Tholen, Goes en Middelburg weer een fitheidstest georganiseerd in het kader van het GALM-project. 


Lees verder


Klaas-Jan Huntelaar FoundationWist u dat clubs in het amateurvoetbal tegenwoordig een project tot maximaal €25.000 kunnen indienen bij de Klaas-Jan Huntelaar Foundation? 


Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018