Nieuwsbrief SportZeeland

5 jaren geleden


Text only:

 
 

Jaargang 8  |  Nummer 1


Is deze brief niet goed leesbaar? Klik hier om de brief beter te bekijken


Zeeuws TopsportgalaOp dinsdag 12 maart 2013 vindt het Zeeuws Topsportgala plaats in theater De Mythe te Goes. Het evenement waarbij Zeeuwse sporters, bedrijfsleven en bestuurders elkaar ontmoeten. 


Lees verder


Eerste Zeeuwse SportdorpDe gemeente Veere heeft de primeur: het eerste Zeeuwse Sportdorp! Het concept is door Huis voor de Sport Groningen ontwikkeld en wordt door SportZeeland uitgezet in Zeeland. 


Lees verder


Het ideaalplaatje van de schooldirecteurLees hier het uitgebreid artikel uit de PZC over aandacht voor sport in het primair onderwijs. Een mooi artikel over sCOOLsport op basisschool De Moolhoek! 


Lees verder


Ook in 2013 gaan weer verschillende GALM-projecten van startBegin 2013 gaan er weer verschillende GALM-projecten van start met een fitheidstest. 


Lees verder


Playing for Success Zeeland krijgt vervolg!De Playing for Success groepen Middelburg en Terneuzen gaan dit schooljaar verder met een tweede en derde groep. Hiermee kunnen nog eens 60 deelnemers instromen in het programma. 


Lees verder


Congres "Coachen van 12 - 21 jarigen"NLcoach en Sportservice Zuid-Holland organiseren op vrijdag 8 februari 2013 het congres "Coachen van 12 - 21 jarigen" in het ROC ID College in Gouda. 


Lees verder


Volg SportZeeland via Twitter en Facebook!


Volg SportZeeland via Twitter (@SportZeeland) of like onze Facebook!

Serdar Gözübüyük over veiligheid, respect & (voorbeeld)gedragOp vrijdagmiddag 19 april 2013 organiseert SportZeeland een congres met als thema's veiligheid, preventie en weerbaarheid. 


Lees verder


SportimpulsSportaanbieders kunnen tot 5 maart 2013 een aanvraag indienen voor de Sportimpuls. Voor ondersteuning bij uw aanvraag, kunt u contact opnemen met SportZeeland. 


Lees verder


Sportclubs juichen vangnet voor kind toeSportclubs zijn blij met het Jeugdsportfonds Zeeland. Zo blijkt uit het artikel dat op zaterdag 12 januari 2013 in de PZC stond. 


Lees verder


De brug oversteken van zorg naar sporten en bewegenDe gemeente Goes en Terneuzen investeren in lokale netwerken. Lokale netwerken stimuleren een gezonde leefstijl en vormen een verbinding tussen de eerstelijnszorg en het lokale aanbod. 


Lees verder


Gemeente Noord-Beveland kiest voor KortgeneIn de gemeente Noord-Beveland zijn vorig jaar twee SMALL-projecten uitgevoerd. In het voorjaar van 2013 zijn de kernen Kortgene en Geersdijk aan de beurt. 


Lees verder


WandelTrainersDagOp zaterdag 9 maart 2013 organiseren de Atletiekunie en KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland de derde editie van de WandelTrainersDag. 


Lees verder


Mede mogelijk gemaakt door


Colofon


Deze nieuwsbrief wordt per email verstuurd aan belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt eens in de zes weken, mits er voldoende aanbod is. Afmelden kan via deze link.
Redactie: SportZeeland
Adres: Seissingel 100, 4334 AC Middelburg
Tel.: 0118 - 640 700
Fax.: 0118 - 640 711
E-mail: info@sportzeeland.nl
Internet: www.sportzeeland.nl
©2007  
 

Sportzeeland.nl

Categorieën: Sport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018