Weergaveproblemen? Bekijk deze nieuwsbrief in een browser.

Digitale Nieuwsbrief

Deel uw ervaring

5 jaar Stomazorgwijzer!

De Stoma Zorgwijzer bestaat 5 jaar. Een mooie mijlpaal en ook een goed moment om te stoppen. Er is de afgelopen jaren veel bereikt, samen met de ziekenhuizen. Op 2 oktober ontvingen de ziekenhuizen die voldoen aan de normen voor goede stomazorg het groene vinkje. Nu is het tijd voor de Stomavereniging om zich op andere projecten te richten. 

Lees meer

Openhartige film over leven met een stoma

Hoe is het om te leven met een stoma? En loop je nog tegen taboes aan rondom stoma’s? Robin, Anna en Mary vertellen hier openhartig over in de nieuwe film, die de Stomavereniging ter ere van ons 50-jarige jubileum cadeau kreeg van de Maag, Darm, Lever Stichting. De film gaan wij volgend jaar inzetten in onze campagnes om het taboe rondom stoma’s te doorbreken. 

Lees meer

Spreekbeurt of werkstuk over stoma's 

Zit uw (klein)kind op de basisschool en wil hij/zij een spreekbeurt houden of een werkstuk maken over stoma’s? De Stomavereniging heeft een lespakket ontwikkeld met alles wat basisscholieren hiervoor nodig hebben. Het lespakket bestaat uit een filmpje, informatiebladen en een quiz.

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Jubileumdag groot succes

Op zaterdag 23 september vierde de Stomavereniging haar 50-jarig jubileum in de Rijtuigenloods, samen met zo'n 750 leden. En wat was het een mooie dag! Kijk mee naar de hoogtepunten.

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Septembernummer Vooruitgang verschenen!  

Er is weer een nieuwe uitgave van Vooruitgang! Het septembernummer staat wederom boordevol interessante artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld over het onderzoek van de Stomavereniging naar kleding, Suzan en Arjen over 50 jaar een stoma en het gratis lespakket voor leerlingen van de basisschool.

Lees meer

Afmelden voor nieuwsbrief

Stomavereniging