Weergaveproblemen? Bekijk deze nieuwsbrief in een browser.

Digitale Nieuwsbrief

Deel uw ervaring

Bereikbaarheid Stomavereniging in de zomermaanden


In juli, augustus en september is de Stomavereniging op minder dagen bereikbaar. U kunt in de zomermaanden contact met ons opnemen op dinsdag, woensdag en donderdag. We staan u dan graag te woord.

Lees meer

Jubileumdag 23 september 2017

 

Het liep storm met de aanmeldingen voor onze Jubileumdag. Al snel werd het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Momenteel bekijken we samen met de Rijtuigenloods of we het aantal bezoekers kunnen verhogen zonder de veiligheidsvoorschriften te overtreden. 

Lees meer

Gezocht:
het dichtstbijzijnde toilet 


"Waar is het toilet?" Met de gratis app van HogeNood (iOS en Android) vindt u het antwoord op deze vraag voortaan op uw smartphone. Ook vertelt de app u of er afvalbakken zijn.

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Goed voorbereid op vakantie


Gaat u deze zomer op reis met de auto of het vliegtuig? Met onze brochure
 Reizen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bevat ook een handige medische woordenlijst in verschillende talen.

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

'Ik vind haar nog steeds prachtig!' 

Pedro vertelt in tijdschrift Libelle over zijn liefde voor Hettie en waarom zij voor hem - ook met stoma - nog steeds de mooiste en de leukste is. 

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Nalaten aan de Stomavereniging


In de nieuwe brochure 
Wat uw testament voor anderen kan betekenenNalaten aan de Stomavereniging, vindt u uitleg over hoe u de Stomavereniging kunt helpen met uw nalatenschap. 

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Fiets mee met De Zuiderzee Klassieker  


Op zaterdag 30 september klinkt in Almere het startschot voor de 7e editie van de Zuiderzee Klassieker; de jaarlijkse sponsorfietstocht van de Maag Lever Darm Stichting. Doet u ook mee?

Lees meer

Vooruitgang september verschenen!

Halvering ziekenhuisopnames door MijnIBDcoach 


De e-health-toepassing MijnIBDcoach zorgt voor een halvering van het aantal ziekenhuisopnamen, minder polibezoeken en een betere therapietrouw bij patiënten met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. 

Lees meer

Afmelden voor nieuwsbrief

Stomavereniging