Laden...

Nieuwsbrief Vacatures 14 augustus 2019

By Deventer.nl received 5 maanden geleden

Categorieën: Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst

Vacatures gemeente Deventer
 14 augustus 2019
 

Wegbeheerder-Adviseur Straten, Wegen en Pleinen

De gemeente Deventer zoekt een Wegbeheerder-Adviseur Straten, Wegen en Pleinen voor 36 uur per week.
Je bent onder andere het eerste aanspreekpunt voor het vorm en inhoud geven van het wegbeheer, je bent trekker van de integrale programmering van het meerjaren onderhoud leefomgeving en je bent contractmanager van het elementen- en asfaltbestek.
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding civiele techniek of weg- en waterbouw, je bent initiatiefrijk en je bent een stevige persoonlijkheid met een klantvriendelijke instelling naar collega’s, inwoners en initiatiefnemers.
Lees meer

Coördinator Zorg

De gemeente Deventer zoekt een Coördinator Zorg (cluster administratie) voor 36 uur per week. Het gaat om een functie voor 6 maanden.
Het cluster administratie verricht administratieve werkzaamheden rondom Wmo, minima  en Jeugd. Op hoofdlijnen gaat het om de administratieve processen: het beschikken; toewijzen; afhandeling van facturen; interne controle; CAK en SVB. 
We zijn op zoek naar iemand met minimaal HBO niveau en met een aantoonbare, ruime ervaring en kennis van de zorgproducten: Jeugd, WMO en minimaregelingen (onder andere bijzondere bijstand).
Lees meer

Beleidsadviseur Parkeren

De gemeente Deventer zoekt een Beleidsadviseur Parkeren voor 24 uur per week.
Als beleidsadviseur maak je beleid voor het parkeren en geef je adviezen over projecten en ontwikkelingen. Je bent hèt aanspreekpunt voor strategische en project overstijgende parkeervraagstukken en werkt aan een bereikbaar Deventer.
Je hebt een academisch werk- en denkniveau en ruime ervaring (5 jaar) in het werkveld parkeren.
Lees meer

Informatiemanager


Het samenwerkingsverband van de 3 gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR) zoekt een Informatiemanager voor 36 uur per week.
Als Concern Informatie Strateeg (CIS) ben je gesprekspartner en adviseur voor het bestuur, de raad en de directies van de 3 DOWR-gemeenten en het directieberaad DOWR. Je adviseert en stuurt op innovatie en doorontwikkeling van de informatiehuishouding. Je bent verantwoordelijk voor duurzame meerjarige uitvoeringsplannen van de informatievoorziening van de DOWR-gemeenten, op domeinniveau en domein overstijgend, alsmede het doorontwikkelen van de visie.
Lees meer

Junior Communicatieadviseur


De gemeente Deventer zoekt een Junior Communicatieadviseur voor 24-28 uur per week.
Als Junior Communicatieadviseur denk én doe je. Je vindt het heerlijk om op veel verschillende thema’s ingezet te worden in de gemeente. Je maakt communicatieplannen en zorgt voor (regie op) de uitvoering. Daarnaast draai je mee in de taakorganisatie Communicatie tijdens een crisis of ramp. Je krijgt de kans om veel te leren en ervaring op te doen.
Lees meer

Teammanager Projecten, Realisatie en Ontwikkeling


De gemeente Deventer zoekt een teammanager Projecten, Realisatie en Ontwikkeling voor 36 uur per week.
Je werkt als teammanager binnen de gemeentebrede concernkaders en bent in staat om de integrale afweging te maken in beheersing van de middelen (zowel op de inzet van financiële middelen als menskracht). Je zoekt daarbij de juiste balans, bent in control en grijpt in waar nodig.
Je hebt ruime managementervaring (5-10 jr.) in een complexe organisatie, bij voorbeeld in een politiek-bestuurlijke omgeving en bent van daaruit omgevingssensitief. Je hebt een WO werk- en denkniveau.
Lees meer

www.deventer.nl/vacatures

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

Laden...

Laden...

© 2020