Nieuwsbrief gemeente Edam-VolendamBekijk de webversie
Nieuwsbrief Week 16
Logo
Berichten over uw Buurt
Veel besluiten die de overheid neemt hebben direct invloed op uw woonomgeving. Welke verbouwingen willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gepakt worden? Deze bekendmakingen noemen we 'Berichten over uw Buurt'.
 

Bekend e-mailadres

Iedere inwoner van 25 jaar en ouder waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid krijgt vanaf 6 mei eerst een welkomstmail. Hierin staat alle informatie die u nodig hebt. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de e-mail wilt ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over moeten gaan.

Lees meer
Cursus evenementenverkeersregelaar

Er zijn in onze gemeente nog maar 30 gecertificeerde verkeersregelaars. Dat waren er een paar jaar geleden nog 400!


Lijkt het u leuk om GRATIS deze online cursus te volgen? Lees hieronder hoe u zich in een paar stappen kunt aanmelden vóór 31 mei.

Lees meer

Nieuw in de gemeente: De persoonlijk digitale inzamelkalender

Ga naar onze pagina persoonlijke-inzamelkalender. Vul uw postcode in en zie in één oogopslag uw persoonlijke digitale afvalkalender! 

 

Let op!

Deze inzamelkalender zit nog in de testfase. Ziet u een foutje of komen de dagen niet overeen met de geprinte versie? Neem dan contact op via communicatie@edam-volendam.nl.

Het laatste nieuws
Piek aanvraag reisdocumenten


Paspoorten waren in 2014 voor het eerst tien jaar geldig in plaats van vijf jaar. Veel mensen hebben toen gewacht op het nieuwe document omdat het langer geldig is. 
De vraag naar nieuwe paspoorten en identiteitskaarten is de komende periode dus erg hoog. 
 

Drukke periode

In deze periode kunnen de wachttijden voor het aanvragen van een nieuw identiteitsdocument oplopen. Vraag daarom ruim op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan. 

Ontheffingen brugversterking Purmerend

Via de site 
ontheffingA7purmerend.nl kunnen bewoners en
ondernemers extra ontheffingen aanvragen voor de gebieden met een geslotenverklaring in de ochtend- en/of avondspits. De ontheffingen gelden voor de gehele periode
van de werkzaamheden aan de A7. 


Lees meer
 

Meer informatie

 

Collectes in april

Wilt u voor een goed doel geld of spullen inzamelen? Dan vraagt u een collectevergunning bij ons aan via onze website.
Hier vindt u ook het complete collecterooster.
Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadsplein-vergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Wegwerk- zaamheden
Op onze site vindt u een overzicht van actuele werkzaamheden.
Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.
Vacatures
Op onze website werkenbij.edam-volendam.nl vind u alle vacatures en solliciteert u direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing