De Zwarte Cross nieuwsbrief van februari 2023

NIETS TE NØHLEN MET
33 NIEUWE ACTS

Beukers, knallers, theaterale uitspattingen, voltreffers en rake klappen. Alles zit in deze lijst met nieuwe namen voor de Zwarte Cross 2023. De Haagse stukadoors-enclave van Goldband, de gruwelijke hitmachine die Rondé heet, een wereldberoemde DJ genaamd Laidback Luke en nog veel meer. Check deze heerlijke uitbreiding van de line-up. Niets te drammen, Nøhlen Is Dodelijk!

Check hier het programma

VOLG DE ZWARTE CROSS VIA ONZE FACEBOOK, INSTA, YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
YouTube
DE LINE-UP VAN DE TIROLERTENT
Alle helden uit de Alpen worden weer ingevlogen om er in Lichtenvoorde een tolle party van te maken in de Tirolertent. Voor alle campinggasten goed nieuws dus, want er kan weer tot in de late uurtjes doorgeknapt worden op het Walhalla.  
Inhaken geblazen en kom maar door met die meters bier!
Zigge, zagge, zigge, zagge, HOSSA HOSSA HOSSA! 
NOZEMS HET IS (BIJNA) CARNAVAL
PRONK & Nozem Oil stellen iedere carnavalsvierder in goed ABD (Algemeen Beschaafd Dialect) de retorische vraag: 'Øllie uule oe wel i'?!'' 

Voor de rest van Nederland: oliën jullie je wel in? Want zonder smering gaat alles naar de tering! Fijne carnaval allemaal en say YEAH to Nozem!!!!

VOLG NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
Email
Adopteer een boom op festivalterrein Mañana Mañana
Speciale herinneringen verdienen een speciaal cadeau. Adopteer daarom een boom op het festivalterrein van Mañana Mañana. Is je eerste kind verwekt op de camping? Heb je de liefde van je leven ontmoet in de Totempalentent? Dit kunnen jullie op een speciale manier vereeuwigen.

De Feestfabriek en de eigenaar van landgoed Oolde in Laren (Gld.) zijn samen deze actie gestart. De befaamde eikenkathedraal moest door ziekte in de bomen gekapt worden en om het festivalterrein net zo groen en sprookjesachtig te laten zijn moet dit hele stuk herplant worden. Daarom is het boom-adoptieplan in het leven geroepen. Klik op de onderstaande button om te zien hoe je een boom kunt adopteren.
Adopteer hier een boom
Koop hier je tickets voor Mañana Mañana

VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTA EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Twitter
Website
NIEUW, NIEUWER, NIEUWST
Zwarte Crossers, aanschouw hier het allereerste pronkstuk van de nieuwe collectie voor jullie favoriete festival. Lekker festivalshirtje hoor, al zeggen we het zelf.
En er is nog meer goed nieuws, want er volgt dit jaar natuurlijk nog veel meer moois. Suit up voor een heerlijke festivalzomer.
Ga naar de webshop
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit