Online versie


Nieuws @Deventer.nl
Week 20, 14 mei 2019
Afbeelding
Gratis parkeren op Melksterweide

De 222 parkeerplaatsen op de Melksterweide zijn in gebruik. U kunt daar gratis parkeren. Langs de laan is nu betaald parkeren (€ 1 per dag). De automaat werkt op invoer van het kenteken. Er is dus geen kaartje meer nodig achter de voorruit.
 
Afbeelding
Start verkoop 22 bouwkavels voor zelf- en samenbouw

Op 20 mei start de verkoop van 22 kavels in Spijkvoorderenk, aan de rand van De Vijfde Hoek. Het zijn de laatste kavels voor particulieren die in dit wijkdeel op de markt komen. Op 14 mei is er een informatieavond over de kavelverkoop.
 
 
Afbeelding
Vervaldatum (laatste betaaldag) aanslag gemeentelijke belastingen februari 2019

Heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen van februari 2019 al betaald? Vóór 31 mei willen we het openstaande bedrag hebben ontvangen. Voorkom extra kosten en betaal op tijd. Betaalt u via automatische incasso, dan geldt de deadline van 31 mei niet voor u.
 
Afbeelding
De heer T.W. Moes benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Bij Koninklijk Besluit is de heer Tonnie Moes benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ron König reikte, namens Zijne Majesteit de Koning, de onderscheidingstekens uit.
Afbeelding
Geen trampolines en zwembaden in de openbare ruimte

De zomer komt er weer aan. Hier en daar zien we speeltoestellen in de openbare ruimte verschijnen. De gemeente waarschuwt dat dergelijke toestellen zoals trampolines en zwembaden niet zijn toegestaan in de openbare ruimte.
 
Afbeelding
Pilot flexteam handhaving geslaagd

Snel en adequaat optreden op structurele overlastlocaties dringt overlast effectief terug en werkt preventief. Dat blijkt uit de evaluatie van de inzet van een ‘flexteam’ handhaving, dat 1 mei vorig jaar van start ging. Het college stelt nu voor om deze manier van werken voort te zetten.
Afbeelding
Leven op het Grote Kerkhof

Deventer is gestart met de voorbereidingen voor de herinrichting van het Grote Kerkhof. Daarvoor wordt nu eerst onderzocht hoe het plein wordt gebruikt, wat de kwaliteiten zijn en welke wensen er zijn voor de toekomst.
 

Wegwerkzaamheden

Klik op het kaartje voor de actuele wegwerkzaamheden.

Agenda

 
Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen? U kunt zich hier afmelden.