Online versie


Nieuws @Deventer.nl
Week 27, 2 juli 2019
Afbeelding
Herinrichting Keizerstraat in 2020 van start

In het najaar worden in de Keizerstraat kabels en leidingen verlegd. Het zijn de voorbereidingen voor een herinrichting van de Keizerstraat en het vervangen van het riool. Die starten begin 2020. De Keizerstraat wordt de rode loper naar de binnenstad vanaf het station.
Afbeelding
Willemsen de Koning en TCR gaan vervoer doen

Taxibedrijf Willemsen de Koning is bij de aanbesteding van het jeugdwetvervoer en leerlingenvervoer van de gemeente Deventer als beste uit de bus gekomen. Aan Taxi Centrale Raalte (TCR) is het vervoer van de Wmo-dagbesteding definitief gegund.
Afbeelding
Tempo in procedure zonnepark Bathmen

Aangezien de grens in zicht is van het aantal zonneparken dat aangesloten kan worden op het energienet, wil de initiatiefnemer van het zonnepark in Bathmen tempo maken. Het college gaat de raad voorstellen de procedures voor het bestemmingplan en de omgevingsvergunning tegelijk te doorlopen. Dat levert tijdwinst op.
Afbeelding
Kinderopvang Deventer goed op orde in 2018

De gemeente heeft de controle van kinderopvang goed op orde. Dat blijkt uit het jaarverslag kinderopvang 2018.
 
Afbeelding
Geen geschikte locatie voor biomassacentrale bij Steenbrugge

De afgelopen periode zijn 5 locaties nabij Steenbrugge onderzocht voor de vestiging van een biomassacentrale. Deze centrale zou zorgen voor warmte voor woningen van Steenbrugge en de aansluitingen van het warmtenet in Keizerslanden. Uit de verkenning blijkt dat er geen geschikte locatie te vinden is.
Afbeelding
2e fase Steenbrugge in de startblokken

In Steenbrugge is de bouw van circa 400 woningen in volle gang. Een groot gedeelte is inmiddels gereed. Het succes van deze nieuwbouw zorgt ervoor dat partijen zich nu opmaken voor de volgende stap: de bouw van de volgende 400 woningen.
Afbeelding
Werkgroepen praten Bathmenaren bij over Dorpsagenda

Burgemeester König leerde 20 juni Bathmen kennen, zoals Bathmen is. Handen uit de mouwen en met een gezonde dosis humor samen werken aan een vitaal dorp!
 

Wegwerkzaamheden

Klik op het kaartje voor de actuele wegwerkzaamheden.

Agenda

 
Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen? U kunt zich hier afmelden.
<