Het laatste nieuws vanaf de (Belgische) Kust! | Online versie
Kompas Camping

2020 here we come! Boekingen geopend

NIEUWSFLASH: de boekingen voor 2020 zijn vanaf vandaag geopend! Tijd dus om vakantieplannen te maken voor volgend jaar en je favoriete plek en periode uit te zoeken.

Ontdek onze gloednieuwe en zeer gebruiksvriendelijke boekingsmodule (met vernieuwde betalingsfunctie) via de link hieronder.

Bekijk deze aanbieding

p.s. Is 2020 nog te veraf? Check dan onze najaarsacties hieronder!

 

Laatste kans 1 + 1 gratis en tot 25% korting!

Tot 25/10 maak je nog gebruik van onze dolle herfstweken! Voor alle kampeerplaatsen geldt 1 + 1 nacht gratis en op de Comfort Lodges en Comfort Caravans krijg je tot 25% korting. Boek vandaag en kom dit weekend heerlijk en voordelig logeren aan de kust!

Bekijk deze aanbieding

Geweldige herfstvakantie kortingen tot 55%

WHAAAA! Krijg nog tot 22 oktober tot 55% halloween-korting op verblijf tussen 25/10 en 04/11! Dat is verschieten niet? Hoe langer je blijft, hoe meer korting. Boek een van de arrangementen voor kamperen of verhuur en geniet van onze griezelig leuke activiteiten.

Bekijk deze aanbieding

 

Klaar voor de toekomst!

Kompas Camping Nieuwpoort heeft sinds deze zomer een modern en energieneutraal gloednieuw centrumgebouw. Na dit seizoen worden het interieur en de omgevingswerken rond het nieuwe gebouw aangepakt. Kom vanaf maart 2020 het resultaat bewonderen. Je zal verrast zijn!

Bekijk deze aanbieding

Vitamine Zee

De felle zomerkleuren hebben plaatsgemaakt voor prachtige zachte tinten op en rond onze campings. De ‘Vitamine Zee’ bruist volop, ook dit najaar. Check de agenda van de Kust. Die staat boordevol leuke ‘najaarse’ activiteiten en evenementen voor jong en oud. Maak je keuze!

Contact Contact

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je te gast was op Kompas Camping Westende of Kompas Camping Nieuwpoort. Met onze nieuwsbrieven brengen we je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons! Wij hebben ons privacybeleid aangepast om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier om ons privacybeleid te lezen.Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op. Wil je onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je dan via de uitschrijfoptie onderin de nieuwsbrief uit.

Haachtsesteenweg 579 • Brussel, , 1031 • Belgium • Klik hier om uit te schrijven.