Welkom bij onze dagelijkse nieuwsbrief. We zijn om 21:30 uur te zien op NPO 2 én we zijn altijd onlin ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsuur Vandaag
Nieuwsuur Vandaag
Door Nieuwsuur • Editie #698 • Bekijk online
Welkom bij onze dagelijkse nieuwsbrief. We zijn om 21:30 uur te zien op NPO 2 én we zijn altijd online.
Wat wordt de toekomst van Mark Rutte?

Na een bewogen Kamerdebat heeft demissionair premier Mark Rutte een motie van wantrouwen donderdag ternauwernood overleefd. Hoe moet het nu verder met de formatie? En hoe zit het met de geloofwaardigheid van Rutte na het debat van gister? We spreken in de studio met oud-politicus Jacques Wallage.
We schakelen met politiek verslaggever Arjan Noorlander. We spreken journalist Petra de Koning, die recent een boek schreef over Rutte, en politiek verslaggever van de Volkskrant Frank Hendrickx. Verder praten we met oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas en oud-ministers Henk Kamp en Jan Terlouw.
Tot slot gaan we langs bij de jongerenafdelingen van de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Hoe denken zij over de toekomst van Rutte?
Fijne avond!
Hoe vond je deze editie?
Nieuwsuur
Door Nieuwsuur

Dagelijks een overzicht in je mail van onze reportages, artikelen en achtergronden bij het nieuws.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Nieuwsuur met Revue.