Nieuwtjes + Terugkom-actie 

Beste gasten,

 

Vanuit een zomers Nijmegen even wat laatste nieuwtjes, al zal bij velen van u de sauna-modus op de stand-by-stand staan…..

Maar misschien zou u toch ook eens in de zomer meer de sauna moeten bezoeken. Heerlijk genieten in één van de tuinen of het bos, lekker zonnen op het dakterras, een koel drankje aangereikt krijgen op uw ligbed en wat dacht u van een massage in de buitenlucht? Voeg daarbij de verkoelende dompelbaden en het buiten-restaurant met heerlijke gerechten van onze nieuwe chef-kok Ron: u gaat dan ongetwijfeld voldaan en compleet relaxed weer huiswaarts.

Om het nog aantrekkelijker te maken voor u, hebben we een mooie terugkom-actie: na uw bezoek krijgt u een bon mee, die geldig is tot eind september en betaalt u slechts € 15,00 voor uw volgende bezoek!!

Dat wij ons nooit vervelen is u gevoeglijk bekend. Zo ook deze vakantie, waar we onze entrée hebben vergroot, met ook een nieuwe balie, zodat we hopen, dat we de wachttijden bij uw binnenkomst tot een minimum kunnen beperken. Zeer binnenkort gaan we ook (eindelijk) beginnen met de bouw van een stilte-serre met uitzicht op het bos met onze tipi. We zitten niet stil, maar toch nog even geduld..

Ook zijn we zeer verguld met de aanschaf van diverse schemerlampen, gemaakt door houtkunstenaar Henk Haerkens, die daar o.a. gevonden boomstronken voor gebruikt heeft. Kortom prachtige natuurlijke, creatieve en unieke producten, die in de relaxruimtes een zeer speciale sfeer creëren. Hij maakt er nog veel meer, dus als u geïnteresseerd bent, kunt u foto’s opvraaen bij henk-hearkens@hotmail.com.

Zoals de meesten van u wel weten , zijn wij ook lid van de Select Wellness Group. Dat zijn 26 middelgrote samenwerkende unieke saunabedrijven, die met acties en kortingen het u nog meer naar de zin proberen te maken. Bij ons geen massa, bufetten, overvolle sauna’s etc. maar sauna zoals het hoort. Vanuit de SWG is er een enquete opgezet om nog meer inzicht te krijgen in uw wensen als wellness-gast. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen, als u 5minuutjes de tijd zou willen nemen om deze enquete in te willen vullen.. Ga naar https://goo.gl/forms/6x27aeTPs7kFnppr1 . Hartelijk dank.

Tot slot uw aandacht voor weer een actie voor het goede doel, zoals we dat vorig jaar ook voor de stichting ALS gedaan hebben. Mede daarvoor hebben we de Warme Douche van het tv-progamma Radar gekregen. Dit keer betreft het een actie ten bate van DE NEDERLANDSE HARTSTICHTING.

Op Zaterdag 26 augustus verzorgen diverse top-opgieters uit heel Nederland vanaf 13u elk uur een heerlijke opgieting en het enige wat u hoeft te doen is hiervan genieten! Wel wordt er van u verwacht, bij wijze van tegenprestatie, dat u een kleine donatie doet in de aanwezige collectebussen voor de Hartstichting. Kom bijtijds, zodat u niets van dit fijne initiatief hoeft te missen.

 

Tot 26 augustus of anders tot gauw in de Thermen Nijmegen, waar iedereen zich snel thuisvoelt….

Copyright © 2017 Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw emailadres bij ons heeft achtergelaten. Daardoor kunnen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en actie's.

Our mailing address is:
Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen
Panovenlaan 3
Nijmegen, 6525DZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.