Canvas

Hallo,

Wie zaterdag Canvas keek, weet al dat het nieuwe seizoen van Alleen Elvis blijft bestaan sterk gestart is met strafpleiter Nina Van Eeckhaut (Gemist? Hierheen!). Stay tuned, want Thomas verzamelde een schitterende line-up dit najaar met Ish Ait Hamou, Marie Vinck, David Van Reybrouck, Joris Hessels, Lia van Bekhoven, Jacques Vandermeiren en Sidi Larbi Cherkaoui. Allemaal brengen ze hun ultieme lijstje mee van fragmenten, voor een diepgaand en eerlijk gesprek over hoe ze werden wie ze zijn. Hieronder maak je alvast kennis met de twee fascinerende vertellers waarmee Thomas de komende zaterdagen een date heeft.

 
22 oktober

Murielle Scherre

Wat hebben koningin Mathilde, Lady Gaga en de vrouw van Nick Cave gemeen? Ze zijn allemaal fan van lingeriemerk La Fille d’O van Murielle Scherre. Al bijna twintig jaar lang viert het de diversiteit van àlle lichamen en genders. Als ontwerpster en onderneemster weet Scherre perfect wat ze wil, en voor wie ze het doet.

 
29 oktober

Ingrid De Jonghe

Knokken voor kinderen, dat doet Ingrid De Jonghe al haar hele beroepsleven. Eerst als advocate aan de balie, later wordt ze ook psychologe en orthopedagoge om in 2009 het allereerste TEJO-huis in Vlaanderen te openen. Dat is een warme plek waar kinderen en jongeren gratis én snel de therapie krijgen die ze nodig hebben.

 
wedstrijd

Win een
Alleen Elvis-box

Meer dan 100 gasten, dat zijn bijzonder veel boeiende uitspraken, inzichten en bedenkingen. Thomas dook in zijn geheugen en in het rijke Elvis-archief en selecteerde 30 beklijvende citaten van gasten die ook voor hem een bijzondere betekenis hebben gekregen. Die citaten zijn nu gebundeld in een mooie box met 30 kaartjes die tot nadenken stemmen.

Neem deel aan de wedstrijd 

De ideale wereld

Ga naar VRT MAX
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter