Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Zeiltocht op de Nijl

In Aswan gaan we aan boord van een felucca, een traditionele zeilboot. Je slaapt op het dek onder een betoverende sterrenhemel. Een unieke ervaring tijdens de 14-daagse en de 20-daagse rondreis door Egypte.

 

Op de fiets langs het karstgebergte

Het karstgebergte is een van de mooiste gebieden van China. Miljoenen jaren oude rotsen met grillige vormen torenen loodrecht omhoog. We maken een fietstocht, waarbij je een spectaculair uitzicht hebt op de groen begroeide rotsformaties.

 

Het mooiste van Oost- en Zuidelijk Afrika

Op reis door Oost- en Zuidelijk Afrika ontdek je de highlights van maar liefst vijf landen. Van de beroemde wildparken Masai Mara en Serengeti in Kenia en Tanzania, tot de majestueuze Victoria watervallen in Zimbabwe.

 

Eeuwenoude grottenstad

Via een groene vallei met indrukwekkende forten en kastelen hoog op de heuvels, bereiken we de unieke grottenstad Vardzia. De grotwoningen en prachtige muurschilderingen dateren uit de 12e eeuw. Het is een van de hoogtepunten op reis door Azerbeidzjan, Armenië en Georgië. Bij de vertrekdata 11 en 25 mei en 15 juni krijg je € 100,- korting.

 

Bijzondere rituelen aan de Ganges

De heilige rivier de Ganges is de belangrijkste rivier van India. Hindoes gaan hier heen om zich te wassen en hun ziel te reinigen. Bij de trappen (ghats) vinden publieke crematies plaats. Op de 15-daagse reis door India en de 22-daagse reis door India en Nepal maken we een boottocht, zodat je deze bijzondere rituelen van dichtbij mee kunt maken.

 

Nog 10 dagen korting

Je krijgt nog t/m 30 april € 50,- korting per persoon bij het boeken van een reis. Bekijk ook onze last minutes met korting. Ook bij deze reizen geldt de april-korting bij gebruik van de actiecode.

Vertrek in mei
Vertrek in juni

 

Spectaculaire hike door de Imbroskloof

We sluiten de 18-daagse reis door Griekenland af op Kreta, waar je een wandeling kunt maken tussen de metershoge rotswanden van de Imbroskloof. Op de reis van 16 juli krijg je € 100,- korting. Bekijk alle vertrekdata.

 

Open Huis Leiden

Wil je meer weten over onze reizen? Op zaterdag 1 juni is ons Open Huis in Leiden. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je al je vragen stellen aan onze reisspecialisten, presentaties kijken en door fotoboeken bladeren. Kom langs en laat je inspireren!

 

Kleurrijk Trinidad

Op dag 8,9 en 10 van de rondreis door Cuba verblijven we in Trinidad, een van de mooiste steden van het land. Trinidad was heel welvarend in de 19e eeuw en het verdiende geld werd besteed aan de bouw van prachtige, kleurrijke koloniale gebouwen, die de stad een fraai karakter geven.

 

Verliefd op Turkije

Turkije, een land om verliefd op te worden. Djoser heeft de perfecte formule om je te laten genieten van de rijkdom aan cultuur, natuur, gastronomie en gastvrijheid van de bevolking. Schrijft reiziger Jacqueline.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl